maku_CZ Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Někdy to kickne no.. Ale většinou mi to tak fakčí celé boží deň :)A momentálně mi to taky fakčí, i spoustě dalších co tak koukám. No minulou odstavku mi to taky fungovalo normalne a ostatnim ne a asi ted jsem byl asi ja narade 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 PSN uz je aktivni od 21h.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Hmmm pochopitelně myslím store.........:( Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Sakra nedelaji zase na PSN? mame v baraku 2x PS3 a jedno se normalne pripoji na PSN a druhe pise po chvilce nacitani ze trva nekaja konzervace serveru ci co :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 všecko mi funguje, ale jestli KONZERVUJOU servery tak to potěš koště :) :) :) (v dobrym :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 No to je divne co tam zase drbou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 No někde se to psalo....navíc psali o odstavce bezmála 24h Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Pise to presne toto uz 4 den - This service is currently undergoing maintenance :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 Ehm ehm , pokud vím tak Maintenance je ůdržba . Já mám PS3 taky a když probíhala ůdržba tak se to nepřipojilo a když probíhala jiná tak se to připojilo , záhadné :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2013 To je jasne, ale divne ze udrzba trva tak dlouho, na mojem PS3 mam plusko a synovec to ma semnou napul a nemuze nic stahnout ikdyz pred mesicem nebyl problem. Tak ted kutime kde muze byt problem jak moje PS3 se pripoji na PSN a jeho ne ikdyz jsou oba PS3 to na jednom WIFI routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 Posledních pár dnů mi přijde že i veškeré online hrání má nějaké problémy, napříč značkami. Včera jsem si nemohl zahrát s kámošem nhl, včera a dnes mám pořád nějaký problém u multiplayeru red dead Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 mě nejde ani fifa hrát teď online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 mne jede vse bez problemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek8486 Odesláno Květen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2013 teď už mi jde taky ale den mi to nešlo určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 No nevim, proste jedno PS3 jde na PSN a druhe ne a trva to od zacatku kvetna 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 zazalohuj psko na ext disku .. restrni do tovaru a prezkousej .. nebo spis jen zkus udelat novyho usera a chytnout se na psnko .. jestli neni neco jenom nekde blbe nacachovanyho u toho profilu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 me nefunguje store, uz asi tyden, mozna 14 dni. Pustim ho, porad tam lita ta seda znacka store s tim posuvnikem a nic dal... ani na mym uctu, ani na us ucte, nikde :( po aktualizaci firmwaru jak byl posledni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 me nefunguje store, uz asi tyden, mozna 14 dni. Pustim ho, porad tam lita ta seda znacka store s tim posuvnikem a nic dal... ani na mym uctu, ani na us ucte, nikde :( po aktualizaci firmwaru jak byl posledni... Mě funguje vše a na všech účtech ..... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 mne funguje po celou dobu. Aktualizace psn store,ale probehla pres usa ucet. V na eu jsem nabidku nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 mne funguje po celou dobu. Aktualizace psn store,ale probehla pres usa ucet. V na eu jsem nabidku nedostal. u me presne taky tak, nejdriv sem teda musel aktualizovat psn po zapnuti systemu na novou verzi, pak sem sel na us ucet, pustil store a chtelo to aktualizaci store a uz sem store nepustil a ani na svym normalnim cz ucte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 mě jede vše bez problémů, zlatý starý store .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Problem bude na strane noveho store nejak se to nepovedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 u me presne taky tak, nejdriv sem teda musel aktualizovat psn po zapnuti systemu na novou verzi, pak sem sel na us ucet, pustil store a chtelo to aktualizaci store a uz sem store nepustil a ani na svym normalnim cz ucte. tak doporucuji, jit na store pres pc a co potrebujes nakoupis tam a pak pres svuj ucet,kde mas transfer management -> history stahnes. Samozrejme pokud ti nepujde se prihlasit ani pres pc,tak podpora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 s prihlasenim na psn ani na store problem neni, jen mi nejde pustit... zkusim ho jeste odinstalovat a nainstalovat znova, zda to bude fungovat, treba se nekde neco buglo tim patchem z us uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Z PC se na PSN ucet dostanu, ale prez kozoli to hodi hlasku ze trva udrzba, jak odinstalovat to nove store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.