silver Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Prominte za hanlivost...otazka teda: (kdyz jste nerozumneli) Jestli se dneska muzu pripojit na PSN....protoze me to pise :PSN is during maintance... btw. Thoca...ja neumim psat ale ty propo jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 vsak jsem ti odpovedel, ne ani dneska se na psn nepripojis, sony vcera reklo, ze delaji krom oprav psn serveru jeste i masivni update psn, takze to jeste potrva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Přesně tak, takže si ještě pár dní nezahraješ po netu:) a ani věci z PS store:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Doufamzhe to nebude do konce cervna...? na prvni strance je neco takoveho napsano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 ^ to nikdo nevi, ale samozrejme je v jejich zajmu zprovoznit to co nejdriv. prichazeji tim o zisky a co je horsi, i o zakazniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 já sem hlavne zvedavej scim sony prijde aby pritahlo lidi zpatky na psn, protoze ta duvera v psn a jejich platebni system je fuc. Zatim ze vsech stran slysim ze si tam kartu uz do uctu nanapisou a radsi budou chodit do kamennýho obchodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 myslim,že důvěru zpět jentak nezískaj,ale nebyloby od věci nějaká kompenzace ,napřiklad v podobě "můžete si stáhnout hry/addony v hodnotě x kč(eur,usd,gb),to by nebylo od věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silver Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Jak rika dweight....daj ruzne akce na hry,addony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 no to nevíš,mužou se ohánět tim,že oni za to nemužou,že máme nadávat jinde atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To jsem se vcera zasmal, kdyz psali o tom ze Do BO vyjde ten novej map pack, tak ze na PSN se ho dockame priblizne mesic po vydani na Live, tedy pokud bude tou dobou PSN uz v provozu :D:D:D Tak hrozny to ale asi nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 no já si pravě nedávno zřidil kreditku,tak trochu i kvůli psn,tak ted už vim,že na psn to použiivat nebudu,i kdyby naslibovali hory doly...btw desmond::D:D souhlas :D ,ale myslim,že o víkendu to asi už pojede,doufam teda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Pro ty, co se pořád a dokolečka ptají, kdy se zprovozní PSN - Vyjádření Sony ze včerejška Q: When will the PlayStation Network and Qriocity be back online? A: Our employees have been working day and night to restore operations as quickly as possible, and we expect to have some services up and running within a week from yesterday. However, we want to be very clear that we will only restore operations when we are confident that the network is secure. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 silver: Na první stránce je psané o odstávce PSN v červnu minulého roku ty joudo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 http://www.zing.cz/novinky/4296/kdy-se-vrati-psn-sony-promluvilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 tak prej dva tejdny...to je fakt bezva...až ted řikam,že hackeři jsou kkti,do ted jsem se jich zastával,ale to končí,tohle mě teda šíleně nasralo!doufam,že je sony dostanou k soudu a najdou jejich jmena a zjistěj kdo doopravdy jsou!těmhle hajzlům bych to dal uhradit do jedinýho halíře! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 ^ Sony odhaduje skody na zhruba 2兆円 (2*10^12), to asi zadnej hacker nikdy neuhradi, ani kdyby jich bylo vic ;]] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 To mi prijde az prehrocene obrovska skoda, vzdyt to jsou biliony nepletuli se.... mozna by bylo fajn vedet v jaky mene ty biliony jsou...yeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 je to asi půl miliardy korun (24 milionu dollaru x cca 19kč=cca 440milionu)...ty hackeři za to budou doufam pykat,tohle už je hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Tak v tom pripade nechapu co tady dela udaj 2 biliony :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitas696 Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 JJ 2 biliony to už je trochu přehnané :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 to budou asi yeny nebo já nevim :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Ve skutečnosti je ten přepočet správně. Nejedná se o 2 biliony, ale dvě miliardy (pro nás). A jak známo, některé státy nemají "long scale" (-ardy) ale "short scale" (-liony). Příklad takového státu jsou třeba USA. Jinak podle Měšce je 24 mil USD asi 1.975 mld. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Myslím, že Sony akorát potřebuje na hackery ukázat jako na ty špatné a zlé, jelikož s nimi většina uživatelů PS sympatizuje...podle mě to je bublina...nemyslím, že to je až tak žhavé...a pokud teda ti hackeři (Anonymous?) zcizili údaje v podstatě všem, tak si nemyslím, že je chtějí využít pro účely, které zde zmiňujete (vycucnutí konta apod.) ...jen chtějí ukázat, že dokonce i takové firmě jako Sony se nepodaří zabezpečit všechno a že si nemůže ♥♥♥♥♥ dělat, co se jí zlíbí...toť můj názor...no flame ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Ve skutečnosti je ten přepočet správně. Nejedná se o 2 biliony, ale dvě miliardy (pro nás). A jak známo, některé státy nemají "long scale" (-ardy) ale "short scale" (-liony). Příklad takového státu jsou třeba USA.Jinak podle Měšce je 24 mil USD asi 1.975 mld. To je sice pekny, ale 2x10 na druhou jsou dva biliony (z naseho pohledu) uplne vsude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweight Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 pokud vim,tak u nas je miliarda a v usa bilion ,jedna se o to samé,opravte mě,pokud se mýlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.