souza Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Mám dotaz, kdysi dávno jsem si na EU PSN koupil Big Surf Island pro Burnout paradise.DVD se hrou jsem potom prodal.Teď jsem si koupil BP znovu na US PSN a Big Surf Island se mi ve hře nechce zpřístupnit.Nevíte někdo,čím to může být? Díky:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Je to regionem hry... DLC musí odpovídat regionu hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
souza Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 A je vymalováno!!!:-)Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beran Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 vždyť hry jsou všechny region free !!!! to bude spíš,že ten balíček je verze pro BD a né pro PSN:):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 bles 0325 atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
souza Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 bles 0325?Co to je?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Beran: Sice jsou HRY region free ale DLC ti nepujde pokud mas EU verzi hry a DLC je z US store na to pozor. Souza:Bles je oznaceni BD u her podle kterejch se ridis pri koupi DLC z PS Store pokud neni uvedeno jinak musis stahovat DLC se stejnym oznacenim jako je disk hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
souza Odesláno Leden 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Aha,tak to jsem nevěděl-díky moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts