PredatorCZ- Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Zdravim, urcite nekdo z vas ma svoji prezdivku, jmenovku , jmeno atd.. pod kterou vas kazdy zna .. Treba jste si ji vymysleli nebo trochu poupravili po nejakem hernim hrdinovi a nebo po nejake osobe kterou obdivujete... pochlubte se, jak ste prisli na svuj nick? Abych zacal, dal jsem si svuj Quickiller protoze mam rad hodne intenzivni FPS kde to lita a nikdo se s nikym nemaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Kenny -> Kenny McCormick ze SouthParku, ten co to vždycky odnese ... smolař :lol: teď už to neni tak strašný, ale dřív jsem měl strašnou smůlu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Nic proti .. ale mě osobně se nicky typu : Speedkiller,bigkiller,bigskiller atd. Moc nelíbí .. Na csku mě třeba uvidíš pod jménem QweRty .. když sem hrál wow tak jsem měl třeba .. Gnires , Xeris , Achille , Prostě takovéhle .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Tenhle topic už tu někde je :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Krek .. tak si tu aspoň mohl něco napsat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 3K^;783710']Tenhle topic už tu někde je :dozey: presne tak .. btw lukhi - nehrávaš/nehrával si CoD4 ? a Nemal si nick QvazY ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukhi Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Templar ... Cod 4 sem bohužel hrál ale ne pod tímhle nickem :P ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Tento topic už tu je > http://console-forum.net/showthread.php?t=37385&highlight=nick ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 Sonic??? to zná asi každý ne :) prvne hra,pak pohadka a ted uz jen proste modrej jezek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 3K^;783710']Tenhle topic už tu někde je :dozey: No myslim že vim čim to bude xD bereš hodně kreku' date=' 'K[r']3K^u xD né prde* xD Krek .. tak si tu aspoň mohl něco napsat :P No hlavně že si napsal ty :roll: Můj nick vzikl tak že sem šel za kámošem po schodech a ten se otočil lek se mě a řekl mi - deš jak duch za mnou ty vole xD tak sem to hodil do EN, přidal 1nF a nick byl na světě :D 1nF = zkratka pro Infinity nebo taky 1nFinitY ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 oboda -> původně obodo, podle jednoho fotbalisty.....christian obodo,prostě sme si na tréninku jakoby nadávali srandovníma fotbalovíma jménama(př.: twe ty seš džemba džemba) a kámoš mi žekl obodo...mon a do dneška mi to zůstalo...v okolí jinej oboda neni,kdybych udělal nějakej tag nebo grafit ve v okolí sem jasnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 Podle jmena David. Tak se totiž jmenuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Lukáš Klíma -> Lukáš -> LuKÁŠ -> LuK4S -> LuK4SO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Šesták (6ák) - Šesty - 6y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Dupenka - vymyslel ji můj děda -prosím o neokomentovávání mé přezdívky děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.