Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nicky, prezdivky , jmena

PredatorCZ-

Recommended Posts

Zdravim, urcite nekdo z vas ma svoji prezdivku, jmenovku , jmeno atd.. pod kterou vas kazdy zna .. Treba jste si ji vymysleli nebo trochu poupravili po nejakem hernim hrdinovi a nebo po nejake osobe kterou obdivujete... pochlubte se, jak ste prisli na svuj nick? Abych zacal, dal jsem si svuj Quickiller protoze mam rad hodne intenzivni FPS kde to lita a nikdo se s nikym nemaze...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3K^;783710']Tenhle topic už tu někde je :dozey:

No myslim že vim čim to bude xD bereš hodně kreku' date=' 'K[r']3K^u xD né prde* xD

Krek .. tak si tu aspoň mohl něco napsat :P

No hlavně že si napsal ty :roll:

Můj nick vzikl tak že sem šel za kámošem po schodech a ten se otočil lek se mě a řekl mi - deš jak duch za mnou ty vole xD tak sem to hodil do EN, přidal 1nF a nick byl na světě :D

1nF = zkratka pro Infinity nebo taky 1nFinitY ;)

Odkaz ke komentáři

oboda -> původně obodo, podle jednoho fotbalisty.....christian obodo,prostě sme si na tréninku jakoby nadávali srandovníma fotbalovíma jménama(př.: twe ty seš džemba džemba) a kámoš mi žekl obodo...mon a do dneška mi to zůstalo...v okolí jinej oboda neni,kdybych udělal nějakej tag nebo grafit ve v okolí sem jasnej :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu