Grimley Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 chci si kupovat XBOX a nevím, jestli je to nejlepší, když mám malou televizi.... o co tam jde u tý velikosti TV? o kvalitu obrazu nebo jen o pokoukání na větší plochu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tukan Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Sice tomu moc nerozumim ale chtělo by to TV s HD rozlišením jinak jsou to nemá cenu kupovat... velikost už je na tobě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Jak MALOU mas tu televizi ? ... (na plazme) s uhloprickou pres 70 cm uz se to vyplati kupovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 jako já mám plazmu 100 cm...a jako nic lepšího sem snad ještě ani neviděl...je to fakt paráda...to jediný mě dokáže vytáhnout od PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimley Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 mno já mam takovou tu klasiku Philipse taková bedna prostě s plochou obrazovkou.-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 a kolik to má uhlopříčku??? 35; 55; 81; 100....cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimley Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 lol měřil jsem to pravítkem...od rohu do rohu to má 51cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 tak to teda nwm...ale říka se že si ten xbox užiješ fakt až tak od 70 cm...je to na tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimley Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 a když to bude na malý, tak o co to bude horší?.... jako u hokeje se taky říká že si to užiješ nejvíc na plátně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 no nwm podle me na tom nesejde hlavni je to o rozliseni podle me takovjch 26"(66cm) uz fpoho staci sem na podobny hral napr v tesciu ps3 a good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 kvalita obrazu se nezhorsi jenom to bude prehnane prtavy :D doporucuju koupit plazmovku peknou pokud chces do toho xboxe jit ;):) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Presne......staci ta 26ka maj ji v datartu v tescu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bambitka Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 jo,u dobrý TV to musí být zajímavý... já hraju na obyč. 55cm uhlopříčce ale nestěžuju si,absolutně OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 My máme úhlopříčku asi nějakejch 94 cm ... ale nvm jestli to podporuje HD ... tzn. jako že to bude horší kvalita bo co? (uvažuju o koupi Xboxu nebo Wii , ale v tech TV se mov nevyznam) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 no vetsinou to je negde napsany neco jako fullHD nebo port HDMI ho tak neco bys mel poznat ale jak rikam 26 staci BOHATE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glutton Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 No klasická neplochá CRT televize ti HD určitě podporovat nebude. Rozdíl mezi televizí co podporuje nebo nepodporuje HD je v rozlišení jaký umí zobrazit. Ale velikost úhlopříčky už na to vliv nemá. Takže jestli máš HD 60cm a nebo dva metry, tak bude zobrazovat pořád stejný rozlišení. Stejně jako klasická CRT televize ti vždycky zobrazí stejný rozlišení bez ohledu na úhlopříčku. Na větších budou pixely prostě větší. Lepší kvalitu tím už nezískáš. Jde o to kolik si můžeš dovolit. ový konzole HD podporují a ten rozdíl tam znát je. Je na tobě jestli ti stojí za to dát minimálně 20 000 aby jsi mohl koukat na vyšší rozlišení a větší úhlopříčku (krom toho budeš mí zobrazovadlo přímo pro konzoli a s hraním nebudeš muset čekat až se celé ženské osazenstvo domácnosti dodívá na růžovou zahradu :-)) Takže o velikost úhlopříčky až tolik nejde. Jde jen jeslti máš či nemáš HD. A podle velikosti si potom musíš určit jak moc se k obrazovce nalepší. Jeslti na ni budeš koukat z půl metru nebo hezky z dálky. Osobně jsem šel do HD 80Cm LCD (nějakých 21 000kč) a jsem spokojen. Nedokážu si představit, že bych měl hry s hodně textem (třeba Oblivion) hrát na něčem malým. Podle mě to musí strašně ničit oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pacik Odesláno Září 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2007 Ja parim na starym samsungu (asi 12 let stara jeste to nema ani plochou obrazovku) 55cm uhlopricka, a zatim mi to staci. Nekdy Xko pretahnu do obejvaku kde parim na 70cm Philipsu plocha obrazovka, a je to opoznani lepsi. Ale tata chce koupit konecne nejakou plazmu takze si zaparim uz poradne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Grimley
chci si kupovat XBOX a nevím, jestli je to nejlepší, když mám malou televizi.... o co tam jde u tý velikosti TV? o kvalitu obrazu nebo jen o pokoukání na větší plochu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts