Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

malá TV


Grimley

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No klasická neplochá CRT televize ti HD určitě podporovat nebude.

Rozdíl mezi televizí co podporuje nebo nepodporuje HD je v rozlišení jaký umí zobrazit. Ale velikost úhlopříčky už na to vliv nemá. Takže jestli máš HD 60cm a nebo dva metry, tak bude zobrazovat pořád stejný rozlišení. Stejně jako klasická CRT televize ti vždycky zobrazí stejný rozlišení bez ohledu na úhlopříčku. Na větších budou pixely prostě větší. Lepší kvalitu tím už nezískáš.

Jde o to kolik si můžeš dovolit. ový konzole HD podporují a ten rozdíl tam znát je. Je na tobě jestli ti stojí za to dát minimálně 20 000 aby jsi mohl koukat na vyšší rozlišení a větší úhlopříčku (krom toho budeš mí zobrazovadlo přímo pro konzoli a s hraním nebudeš muset čekat až se celé ženské osazenstvo domácnosti dodívá na růžovou zahradu :-))

Takže o velikost úhlopříčky až tolik nejde. Jde jen jeslti máš či nemáš HD. A podle velikosti si potom musíš určit jak moc se k obrazovce nalepší. Jeslti na ni budeš koukat z půl metru nebo hezky z dálky.

Osobně jsem šel do HD 80Cm LCD (nějakých 21 000kč) a jsem spokojen. Nedokážu si představit, že bych měl hry s hodně textem (třeba Oblivion) hrát na něčem malým. Podle mě to musí strašně ničit oči.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja parim na starym samsungu (asi 12 let stara jeste to nema ani plochou obrazovku) 55cm uhlopricka, a zatim mi to staci. Nekdy Xko pretahnu do obejvaku kde parim na 70cm Philipsu plocha obrazovka, a je to opoznani lepsi. Ale tata chce koupit konecne nejakou plazmu takze si zaparim uz poradne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu