Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám počítač již 3 roky. Přemýšlím o lepším. Abych si zahrál i nějakou novější hru. Chtěl bych dvoujádrovej procesor. Nyní mám Pentium 4 3ghz, socket 478 :D , grafiku geforce 6800gs, 1,5 giga ram a 160 hdd. Nevíte co vybrat? PC bych chtěl zatím bez grafiky a třeba i bez ramek (ty si zatim vezmu ze svého pc) a grafiku bych si koupil zhruba za měsíc za dva. Až ještě padne cena. Co byste mi doporučily? Mám radči počkat a připlatit si za pc více? Pc bych chtěl na hry a na konverzi videa do psp. Díky za tipy.

Odesláno
A myslíš že v tom bude nějaká rozdíl ? :D To si v klidu doma taktneš o těch 200 Mhz xD

Sice nadupana Grafika ale procesor takovej dost pomalej dle mého názoru ... ten sotva nakrmí grafarnu s poloviny :D a nikdy z ní nevytáhne plnej potencial která ta grafika má.... takhle ti na tom budou šlapat nové hry ael nikdy na max rozlišení ... jaký ta grafika dokáže třeba u čtyřjádra ale hold je to jen na vás ... když chcete bez rozmyslu utrácet za drahý HW a na ostatním šetřit... Abyste nakonec nezabrečely :) :)

Odesláno

Tak mi něco poraď. Ještě jsem nic nekoupil. Ještě asi počkám.Myslíš, že je lepší 4 jádrovej procesor? KOukal jsem právě na nějaký hry a nějaký potřebujou třeba dvou jádro 3,2 GHZ. Čtyř jádra jsou taktovaný třeba jen na 2,4. V tady v tom se fakt nevyznám. Takže u her co potřebují 2-jádrovej procesot 3,2GHZ se ta hra rozjede na 4-jádrovym procesoru s frekfencí 2,4? NO já v maximu hry hrát nechci jen do těch 1400x1200. monitor má rozlišení jen HD ready :) JO a ta grafika myslíš, že je dělo? Mě se to teda moc nezdá :D Co tak koukám tak u nějakých her nemaj moc fps. Ale je zas fakt, že tam jedou na rozlišení 1600x1200 a 4x vyhlazování. Já bych si chtěl zahrát určo hry jako Unreal Tournament 3 ( ten snad rozjedu i na nynější sestavě jakž takž), Far cr 2, Crysis, Stalkra, prostě nový střílečky + závodní hry a rpg. TAk bych ti byl vděčný za radu když se v tom vyznáš :)

Odesláno

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=U8201PIS01RCD01RR701I2201TUD01

Toho Phenoma si odemkneš a budeš mít 4 jádro za cenu 2 jádra na frekvenci 3,1Ghz. ( není to těžké ). Pak si jen kup grafiku a máš vcelku mašinu. BTW ramek jsem dal jen 2GB protože by to pak přesahovalo o dost cenu a hardisk jsem taky nepřidával.

Odesláno

To vypadá dost slušně. Ale není na převod lepší procesor od Intelu? Ale jako za tu cenu 2 tisíce za procesor mít kdybych to odemkl 4 jádro ( i kdybych to neodemkl to je dost slušný) se vyplatí. Díky moc. Jen se ještě zeptám, kdybych si koupil pc se vším všudy ( až bych našetřil) šlo by to nějak udělat, že by mi ten pc sestavili? Nedělal jsem to tak to nechci rozbít :)

Odesláno
Sice nadupana Grafika ale procesor takovej dost pomalej dle mého názoru ... ten sotva nakrmí grafarnu s poloviny :D a nikdy z ní nevytáhne plnej potencial která ta grafika má.... takhle ti na tom budou šlapat nové hry ael nikdy na max rozlišení ... jaký ta grafika dokáže třeba u čtyřjádra ale hold je to jen na vás ... když chcete bez rozmyslu utrácet za drahý HW a na ostatním šetřit... Abyste nakonec nezabrečely :) :)

Měl jsem limit , radši sem přidal na grafice než na procesoru který můžu kdykoli dokoupit.

Odesláno
To vypadá dost slušně. Ale není na převod lepší procesor od Intelu? Ale jako za tu cenu 2 tisíce za procesor mít kdybych to odemkl 4 jádro ( i kdybych to neodemkl to je dost slušný) se vyplatí. Díky moc. Jen se ještě zeptám, kdybych si koupil pc se vším všudy ( až bych našetřil) šlo by to nějak udělat, že by mi ten pc sestavili? Nedělal jsem to tak to nechci rozbít :)

Jasně oni ti to sestaví. No ono by to šlo i s intel procesorem, ale na socketu 775, který už nemá budoucnost, zato AM3 má.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu