Snake99 Odesláno Červenec 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Cau.Zaparit urcite muzeme,staci si nas jen hodit do friends na livku a kdyz uvidis,ze parime,tak se k nam pripojit. Jinak ty stranky asi padaji,malo lidi,tak to nema cenu.Jeste uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 No vypadá to že opravdu se web nakonec realizovat nebude. Ozvali se mi jen 2 pokud nepočítám Werbb. Tady jde prostě vidět, jak ochotný jsou naši členové... Teď jsem promazal 21 přátel, kteří za poslední měsíc a déle nepřipojili na LIVE či nejevili nějakou aktivitu. Takže si mě zase můžete přidávat do přátel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2010 Ahoj hele vy hrajete MW2, podívejte se na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=5mZ9NcLx1TA na konci zabije nějákýho čecha, kdybyste se poznali dejte vědět :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOM1468625208 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 GamerTag - SummerTOM47 Headst - mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Srpen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2010 čau mam COD 4,COD5,COD MW2 a ronční livko..a sluchátka mam taky :D jestli se nějak můžu zapojit xbox nick VerdantMilan106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Srpen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2010 Také se rád joinu Headset mám a nick je jasnej v podpisu jinak mám také Cod 4-6 všude na full levelu... tak můžem zastřílet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Říjen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Zdarec lidi. Neudelame parbu ted o vikendu? Nejaky matche?8):coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Zdarec lidi. Neudelame parbu ted o vikendu? Nejaky matche?8):coolgun: Já jsem pro, ale co koukám kolik členů tu vůbec je, tak vidím hrát snad jen 5 z nich... Kde jsou všichni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Určitě bych se rád přidal. Cod hraju rad hraju to už od jedničky .. konzole je ale lepši. Gamertag : Peeesa Headset : ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Dej si nas do friends a neni problem,ale je tu jen par lidi,co jeste pari:? Jinak uz 1ka byla na PS2:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrct Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Jo ? tak to ani nevim :-) ja to hral na pc a hraly sme soutěže typu ESL atd :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Prosím o smazání GT: ThalamicRockyzz už mam nový účet ten mi tam přidejte (GT: xX forEV3R Xx) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rxxoox Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Čáu hele rád bych se taky do vašeho clanu přidal , mw 2 hraju asi 14 dní ale skill mám pochicený z Cod 2 a cs 1.6 A jestli headsetem myslíte (sluchátka,mikrofon) tak mám Jinak skype: dr_horybelus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Listopad 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Čáu hele rád bych se taky do vašeho clanu přidal , mw 2 hraju asi 14 dní ale skill mám pochicený z Cod 2 a cs 1.6A jestli headsetem myslíte (sluchátka,mikrofon) tak mám Jinak skype: dr_horybelus Napis GamerTag,skype nam psat nemusis,pokud ho nemas stejny jako na live. Lidi,rad bych aktualizoval seznam hracu,kdo jeste bude chtit s nama zaparit MW2,tak mi napiste do PM,at to tady neni plny. Snad se jeste nikdo najde,kdyz uz je ten Black Ops:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.kora Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Hoši chci kvám do klanu headest mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pally Odesláno Listopad 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2010 :) Nejdřív si kup roční gold live nebo aspon měsíční a pak zapaříme mw2 a bleka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.