Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Velký problém s PS STORE!!!!!!

Foxhoundn

Otázka

Cau,

Vcera sem si chtel stahnout nejakou hru na PS store pres PSP. Tak sem klikl na FIFU ale hodilo mi to nejaky Credit Card error. Rikam si OK zkusil sem par dalsich a delalo to furt to stejne tak sem se na to vyprd. NIC SEM NESTAHNUL.

Dneska se divam na ucet. a PS STORE mi stahlo 5 talířů... WTF?

Stalo se Vam to taky nekomu? Nevim co mam delat, uz sem psal mail na support.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Vypadá to tak, že sis jen nabil peněženku na PS Store. Teď ještě musíš hru koupit a zaplatit z té peněženky. Také jsem si s tím chvíli lámal hlavu.

Mám spíše jiný problém. Koupil jsem si na Aukru PSP Go! a nevšiml jsem si, že je aktivováno na někoho jiného, protože jsem se regnul na PlayStation®Network a

aktivoval jsem PSP. Aktivace proběhla úspěšně, tedy alespoň mi to oznámilo PC. No a pak jsem si koupil na PS Store v PSP Go! hry. Jenže mi pořád nepřicházel e-mail s potvrzením, že jsem hry zaplatil. Také ani nemohl, když přišel původnímu vlastníkovi PSP. Tak jsem si koupil další hry přes Media Go pod svým původně vytvořeným účtem a tam bylo vše OK. Problém jsem naštěstí s původním vlastníkem PSP vyřešil, ale jeho účet jsem pouze přejmenoval. Takže teď mám dva účty na PlayStation®Network. Ono by to moc nevadilo, kdybych neměl nakoupené hry na jednom i druhém účtu. Jenže teď, když provedu download her z obou účtů do PSP, tak buď mi jedou hry stáhnuté z jednoho účtu a z toho druhého nejedou. Aby jeli z toho druhého účtu, musím aktivovat PSP přes PC účtem, pod kterým jsem hry koupil, ale pak mi zase nejdou spustit hry z toho prvního účtu.

Takže se ptám, jestli je nějaká možnost problém vyřešit, abych nemusel stále měnit aktivaci na účet, podle toho, co chci zrovna hrát, převedeném zakoupenách her na jiný účet, abych měl všechny hry pod jednou aktivací PSP? Popř. jestli existuje nějaká možnost měnit účty přímo v PSP, bez připojení k PC? Zkoušel jsem to a na nic jsem nepřišel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu