azumaninja Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Cau mam psp s 3.03 OE-C a chtel bych si tam dat vyssi CF.A uvazuju o tom 3.40 OE-A.Ale potrebuju o nem vedet vse.A jake je riziko bricku z CF na CF??DIk za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 dej si tam co chceš a hlavně nezakládej zbytečný topici :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 kvuli nejakym hram je uz lepsi mit 3.40 OE-A (na 3.03 OE-C vsechny uz nerozjedes;))..ale celkem je to na Tobe, nekomu vyhovuje nekomu ne.. a riziko bricku je temer mizive, teda pokud PSP nevypnes nebo to nejak "nepodelas"..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 ja mam 3.40 OE-A a sem spokojenej :);)a brick je temer nemoznej ;) pokud teda ty neco nezvoras :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 hele jdou vam na tom PSx normalne me tam vubec nechteli jit?a jestli jo tak cim to ze to tak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Červen 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 jo dik.A sry za ten zbytecnej topic klidne ho smazte.Jo a nechce bejt se mnou po dobu istalace na icq?480888147 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 neni proc,tam to proste jen hodis na kartu a spustis a vono se to udela samo nemusis vubec nic delat akorat nakonec potvrdis myslim krizkem az se to tam napise a vpoho ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Philips Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 mne idu uplne v poho PSX hry na 3.40 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JanisXP Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Tak před hodinou sem taky upgradoval z 3.03 OE - C na 3.40 OE - A a pokud nejsi uplný pako tak tam není co zkazit ... Nějaké výraznější změny sem si zatím nevšim (až na to že mi tam de FF 2) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 jo hele neuplly byste mi nekdo jenom prazdny slozky z 3,40OE-A?Mam totiz formatlou kartu na fat a nechce se mi to formaatovat zpadky jenom kvuli slozkam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 azumaninja: ja jsem se taky po dlouho dobe odhodlal ke změně FW,a přešel jsem z 2.71 na 3.40 OE-A a jsem naprosto spokojený, vše funguje jak má zatím,šlapou mi zatím i všechny hry na PSX co jsem si stáhnul(kromě Herkulese)Doporučuju 3.40 OE-A, zmena na 3.40 OE-A je rychla,jednoducha a bezpecna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Červen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Joo mam to vcera se mi to povedlo bez jakyh koliv rizik.Je to good a vyhovuje mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azumaninja
Cau mam psp s 3.03 OE-C a chtel bych si tam dat vyssi CF.A uvazuju o tom 3.40 OE-A.Ale potrebuju o nem vedet vse.A jake je riziko bricku z CF na CF??DIk za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts