Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový počítač problem

asterix13

Otázka

čus lidi mam problem s novým počítačem mam ho od včerejska jedna se o tuhle sestavu http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008R097000RW2 je na ní nainstalovany windows7 64bit. Dneska sem přišel ze skoly chtel si zahrat na pc naky hry a po 20 vterinach hrani se komp sekne nrkdy se to stane hned a zacnou na monitoru behat nake čary a pomuze jenom tvrdy restart nevim co stim je je to novy pocitac mam nainstalovanou grafiku a i zakladni desku prosim poradte (kdo pomuze dam 1000crdts)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

vzhledem k poctu ramek je 32bit nemoznej (nebo je, ale nepouzijes vsechny dostupne RAM). Zkus komplet reinstall vč. ovladačů

/někdy staženej update ovladačů na graf. kartu přes windows update udělá bordel/

popř. před tim zkus nastavit kompatibilitu na visty nebo xp a pokud nic nepomuže tak reklamace a papa lala...

Odkaz ke komentáři

• 0
vzhledem k poctu ramek je 32bit nemoznej (nebo je, ale nepouzijes vsechny dostupne RAM). Zkus komplet reinstall vč. ovladačů

/někdy staženej update ovladačů na graf. kartu přes windows update udělá bordel/

popř. před tim zkus nastavit kompatibilitu na visty nebo xp a pokud nic nepomuže tak reklamace a papa lala...

No booože tak mu na 32bit pojede 3,5GB ram místo 4GB.

Odkaz ke komentáři

• 0

Být tebou zavolal bych do alfy a neřešil bych to (navíc když by to byla HW chyba tak ho tušim ani nemůžeš odevřít , pokud teda nechceš přijít o záruku) , je blbost že ti to nejde kvůli 64bit systému , mám ho půl roku a ještě se mi nestalo že by něco nejelo

Odkaz ke komentáři

• 0

Hmm.....sice ti neporadím,ale aspoň nejsi s problémy se sestavou z Alfacompu sám:angry:......taky si nezahraju....viz:http://console-forum.net/showthread.php?t=79485

jak jsem to dával reklamovat tak mi tvrdili že mi do 3 dnu dají vědět co s tím budou dělat a po týdnu nic....tak jsem tam dnes volal a že pry to museli někde poslat otestovat....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu