James XR Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 OMLOUVÁM SE, TAKŽE ANI NAPODRUHÉ JSEM TO NENAPSAL DOBŘE... PROSÍM MODERÁTORY O ZMĚNU NÁZVU NA Ceny na Hrajte.cz... To písmenko se mi nějak ztratilo, omlouvám se a zjišťuji, že je v tom velký rozdíl. Vím, že tento shop je tu na fóru hodnocen dobře, ale přece jen se zeptám... Například Oblivion je tam za 40 Kč?! :bash: Píší, že je to repasované, že může být poškozená krabička, ale přesto je to hodně málo... Dále NHL 07 za 13 Kč, HDMI kabel za 56 Kč, ten bude asi nekvalitní. A u jiných konzolí je tomu stejně, např. na GBA jsou hry za 7 a 13 Kč a na PS2 také v řádech korun... Je to možné? Link: http://www.hrajte.cz/produkty/xbox-360/?filtr=vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 prodej her a dobře hodnocentuším že to tu bylo napsané jak nejhorší e-shop možná sem blbě četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 James XR posli link plsss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Tak co myslíte?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Ty si poslal link na hrajte.cz ten je hodnocen hodně blbě. Hrejte.cz je hodnoceno dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Ty si poslal link na hrajte.cz ten je hodnocen hodně blbě. Hrejte.cz je hodnoceno dobře. Aha, já jsem vůl, já si toho nevšiml... :):roll: Ale přesto by mě to zajímalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 za 40cítku ti pošlů možná krabičku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Sice je to přes rok ale i tak... objednával jsem si z hrejte PS2 Slim s čipem... psali že to je model SCPH-77004 a že je vyzkoušenej a plně funkční... když mi přišel zjistil jsem že je to model 75004 a navíc měl poškrábanou čočku lejsru, tudíž se blbě načítali hry... takže jsem lejsr musel koupit novej a pak až všechno šlapalo, konzoli se mi nechtělo vracet zpět i když jsem si psal z jejich firmy s ňákým chlápkem přes ICQ a ten mě ujišťoval že konzole je plně funkční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Napsal jsme jim mail, tak uvidíme... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 www.surtep.cz tam kup obliviona minule sem si ho kupil a vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 www.surtep.cz tam kup obliviona minule sem si ho kupil a vpoho Ty shopy se shodují, jak již v nabídce, tak v kamenné prodejně, obě v Berouně a ceny jsou taky úplně stejné, takže se jedná o stejný eshop... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Koukám, že hrajte má prý vlastní obchod v Ostravě (ale nelze vyzvedávat věci, což smrdí). Ale evidentně je to jenom překlopený Surtep (ostatně reklamace vyřizuje petr@surtep.cz). Pokud chceš mít jistotu, kup to rovnou na surtepu, koukal jsem a ceny mají stejné a Surtep teď spolupracuje s Games Tiscali. Tak ti by snad neměli smlouvu o spolupráci s nějakým pochybným shopem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.