Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ceny na hrejte.cz


James XR

Recommended Posts

OMLOUVÁM SE, TAKŽE ANI NAPODRUHÉ JSEM TO NENAPSAL DOBŘE... PROSÍM MODERÁTORY O ZMĚNU NÁZVU NA Ceny na Hrajte.cz... To písmenko se mi nějak ztratilo, omlouvám se a zjišťuji, že je v tom velký rozdíl.

Vím, že tento shop je tu na fóru hodnocen dobře, ale přece jen se zeptám... Například Oblivion je tam za 40 Kč?! :bash: Píší, že je to repasované, že může být poškozená krabička, ale přesto je to hodně málo... Dále NHL 07 za 13 Kč, HDMI kabel za 56 Kč, ten bude asi nekvalitní. A u jiných konzolí je tomu stejně, např. na GBA jsou hry za 7 a 13 Kč a na PS2 také v řádech korun... Je to možné?

Link: http://www.hrajte.cz/produkty/xbox-360/?filtr=vse

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice je to přes rok ale i tak... objednával jsem si z hrejte PS2 Slim s čipem... psali že to je model SCPH-77004 a že je vyzkoušenej a plně funkční... když mi přišel zjistil jsem že je to model 75004 a navíc měl poškrábanou čočku lejsru, tudíž se blbě načítali hry... takže jsem lejsr musel koupit novej a pak až všechno šlapalo, konzoli se mi nechtělo vracet zpět i když jsem si psal z jejich firmy s ňákým chlápkem přes ICQ a ten mě ujišťoval že konzole je plně funkční...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že hrajte má prý vlastní obchod v Ostravě (ale nelze vyzvedávat věci, což smrdí). Ale evidentně je to jenom překlopený Surtep (ostatně reklamace vyřizuje petr@surtep.cz). Pokud chceš mít jistotu, kup to rovnou na surtepu, koukal jsem a ceny mají stejné a Surtep teď spolupracuje s Games Tiscali. Tak ti by snad neměli smlouvu o spolupráci s nějakým pochybným shopem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu