Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2


Shadow222

Recommended Posts

Dattebayo, věřte tomu, ale konečně se objevil nový trailer a informace

Je tomu už poměrně dávno, kdy na Playstation 3 vyšla povedená mlátička Naruto: Ultimate Ninja Storm od CyberConnect2.

Od té doby se čekalo, co dalšího tito talentovaní vývojáři přinesou.

Trošinku nečekaně nyní magazín V-Jump oznámil hru Naruto: Ultimate Ninja Storm 2, která zamíří na Playstation 3, ale i Xbox 360 od Microsoftu.

Jde tak o vůbec první multiplatformí Ultimate Ninja Storm hru.

Při této příležitosti byla oznámena i hra Naruto Shippuden: Kizuna Drive pro PSP a Naruto Shippuden: Full Throttle Ninjutsu! Chakraush! pro Nintendo DS. Přesnější detaily o všech třech hrách budou následovat v nejbližších týdnech.

Zdroj:Konzolista.cz

Dnes se na internetu objevily nové detaily o vcelku očkávané hře Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2. Tato hra má zřejmě vyjít už na konci tohoto roku a poprvé ze série Ultimate Ninja má vyjít jako multiplatformní. Přejděme už rovnou na nové informace. Hra bude nabízet 40 hratelných postav. Pro představu první STORM měl 2x míň. Dále by jsme se ve hře mohli dočkat strategického způsobu pečetí. Budeme moct míchat různá komba s jutsu apod. Další novinkou je i „Awaking mód“. Ten se vždy zapne při nízkém zdraví a síle. Například při rychlém mačkání určitého tlačítka v “ Awaking módu “ se vám doplní síla. Poslední věcí je online. Ten je novinkou v sérii Storm. Dočkáme se různých módů ve stylu 1 na 1 atp. Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 vyjde na PS3 a X360 koncem roku.

Zdroj:Surtep.cz

http://www.cyberconnect2.jp/naruto_storm2/index.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Naruto_Shippuden:_Ultimate_Ninja_Storm_2

Trailer: http://www.eurogamer.net/videos/naruto-ultimate-ninja-storm-2-trailer

Trailer 2:

Trailer 3 (spíše rozšířený původní, ale třeba ta první scéna...):

V kostce: Hra by tuším měla vyjít tento nebo příští rok co jsem někde četl, hra bude mít online mód a 40 hratelných postav, měli by se objevit i postavy hrami celkem nedotknuté jako např. Pein

Musím říct že se hodně těším

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo no ale jak bys to pak vybýral, promoň ale 3x zmáčknutí trojúhelníku, se v zuřivosti překlepneš a uděláš něco jinýho. Potřeba spíše udělat lepší děj (teda tady mě dost naštvalo že tam ani tu zvučnou 4ku nedali) a otevřenější svět.

Jinak souboje dobrý akorát by to chtělo více postav nebo aby je dávali na Store. Pomocníci jsou na houby co tam jsou a hlavně měly být už v základu. Stejně se ve hře ukazujou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě by stačilo k dokonalosti tohle: Větší svět, něco jako měl Naruto Narutimate Accel 1 nebo 2 ted nvm, system soubojů zachovat, více postav, více jutsu (například by se daly použít zjednodušené kombinace tlacitek neco jak tekken?), delší děj, mulťák přez net, a zkrátit čas loadingu tť je asi vše :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...

demo na xlive!

EDIT: tak demo je zamnou ... jde o singlplayer ... boj s bossem(kakashi vs naruto + sakura) moc pěkně udělanej boj u který ho se mění bojiště ... je to vylepšená jednička ... škoda že má zase vyblitý barvy a monitor kvůli toho upravovat nebudu ... ovladání je uplně stejné jako u 1 ... ale to se dá přežít ... demo mě potěšilo ... až na to že je tak na 10minut :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu