Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nejlepší video converter

Crashíčeq

Recommended Posts

Ahoj, chtěl bych se vás zeptat, jaký je nejlepší converter videí (co se týče kvality videa, zvuku a rychlosti) do formátu mp4 pro PSP. Sám zatím používám Total Video Converter. Konvertování filmu 700mb trvá zhruba 20-25 minut a na high kvalitu má film zhruba 550 mb. Díky za vaše názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Konvertování filmu 700mb trvá zhruba 20-25 minut a na high kvalitu má film zhruba 550 mb. Díky za vaše názory.

u XviD4PSP je to zase obráceně je to o něco delší konvertování ale konečný výsledek je až o polovinu menší velikost někdy i menší velikost oproti původní velikosti

Odkaz ke komentáři

Ahoj, chtěl bych se vás zeptat, jaký je nejlepší converter videí (co se týče kvality videa, zvuku a rychlosti) do formátu mp4 pro PSP. Sám zatím používám Total Video Converter. Konvertování filmu 700mb trvá zhruba 20-25 minut a na high kvalitu má film zhruba 550 mb. Díky za vaše názory.

Vyzkoušel jsem jich mraky a tento CONVERTER se pro mě stal absolutní jedničkou, stačí jeden klik a za cca 10 minut hotovo (záleží samozřejmě na hardwaru cpu X2 graf. 9600GT512 3GB ram)

http://uloz.to/3771040/winpsp.rar

obr291016_Klip.jpg

Odkaz ke komentáři

WinAVI je rychlej velikost taky vph, ale zvuk mám posunutej a ty titulky se mi nezobrazili :(

Mě to fachá suprově a to si připravuji tak 2 filmy na den a nikdy jsem zvuk posunutý neměl a používám klasické kodeky ALL INE ONE a titulky přiložíš normálně k filmu a musí se jmenovat stejně jako film a taky v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Vyzkoušel jsem jich mraky a tento CONVERTER se pro mě stal absolutní jedničkou, stačí jeden klik a za cca 10 minut hotovo (záleží samozřejmě na hardwaru cpu X2 graf. 9600GT512 3GB ram)

http://uloz.to/3771040/winpsp.rar

ano ano tAKY HO POUŽÍVÁM a je s ohledem na richlost i kvalitu nejlepsi :coolp:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu