Crashíčeq Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ahoj, chtěl bych se vás zeptat, jaký je nejlepší converter videí (co se týče kvality videa, zvuku a rychlosti) do formátu mp4 pro PSP. Sám zatím používám Total Video Converter. Konvertování filmu 700mb trvá zhruba 20-25 minut a na high kvalitu má film zhruba 550 mb. Díky za vaše názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Skus convertor od ojosoftu www.ojosoft.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 16, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Total video converter - velikost, rychlost je podle kvality, kterou nastavíš Jinak můžeš zkusit Xvid4PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Leden 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Díky...Du to skusit stáhnout a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Nebo mlžeš ještě zkusit PSP Video Converter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pHe Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Allok Video Converter nastavení kvality/velikosti.. zvuku apod.. neni jenom pro PSP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Konvertování filmu 700mb trvá zhruba 20-25 minut a na high kvalitu má film zhruba 550 mb. Díky za vaše názory. u XviD4PSP je to zase obráceně je to o něco delší konvertování ale konečný výsledek je až o polovinu menší velikost někdy i menší velikost oproti původní velikosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj, chtěl bych se vás zeptat, jaký je nejlepší converter videí (co se týče kvality videa, zvuku a rychlosti) do formátu mp4 pro PSP. Sám zatím používám Total Video Converter. Konvertování filmu 700mb trvá zhruba 20-25 minut a na high kvalitu má film zhruba 550 mb. Díky za vaše názory. Vyzkoušel jsem jich mraky a tento CONVERTER se pro mě stal absolutní jedničkou, stačí jeden klik a za cca 10 minut hotovo (záleží samozřejmě na hardwaru cpu X2 graf. 9600GT512 3GB ram) http://uloz.to/3771040/winpsp.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Dáš pls odkaz? já nael jen takovou tu modrou verzi, prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Dáš pls odkaz? já nael jen takovou tu modrou verzi, prosím... Hodil jsem to na.. ULOŽ TO..tak ať to slouží, akorát si nainstaluj nějaké klasické kodeky a mělo by vše fachat jak má ;) http://uloz.to/3771040/winpsp.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeanes Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Total Video Converter nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 WinAVI je rychlej velikost taky vph, ale zvuk mám posunutej a ty titulky se mi nezobrazili :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 WinAVI je rychlej velikost taky vph, ale zvuk mám posunutej a ty titulky se mi nezobrazili :( Mě to fachá suprově a to si připravuji tak 2 filmy na den a nikdy jsem zvuk posunutý neměl a používám klasické kodeky ALL INE ONE a titulky přiložíš normálně k filmu a musí se jmenovat stejně jako film a taky v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartell33 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Program SUPER. Zkonvertuje ti to vše na co pomyslíš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Tak jsem zkusil jiný video a to je vph, tak zkouším ještě to první... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Xvid4PSP .... nejlepší volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
red75 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Moje jednička PSPVC http://pspvc.nswardh.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Vyzkoušel jsem jich mraky a tento CONVERTER se pro mě stal absolutní jedničkou, stačí jeden klik a za cca 10 minut hotovo (záleží samozřejmě na hardwaru cpu X2 graf. 9600GT512 3GB ram)http://uloz.to/3771040/winpsp.rar ano ano tAKY HO POUŽÍVÁM a je s ohledem na richlost i kvalitu nejlepsi :coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digitalq Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Total video converter... Vyzkoušel jsem jich hodně ale TvC je nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proky1468624696 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 A když do výběru přihodím i možnost nastavit barvu titulků a velikost? Popřípadě polohu? (nenávidím malý bílý titulky :D) Jakej je pro tohle nejlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.