Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FaNitos: Mistři destrukce

Recommended Posts

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 months later...
Odesláno

FaNitos Bonus 02 - FaNitos v Japonsku:

http://fanitos.nzone.cz/bonusy/fanitos-bonus-02-fanitos-v-japonsku.html

V pořadí již druhá bonusová epizoda, jenž vám snad alespoň o trochu zkrátí čekání na třetí sérii psp destrukcí. Vydejte se společně s FaNitos na výlet do prosluněného Japonska a zničte, alespoň v duchu, (ne)jedno psp - uleví se vám...

Odesláno
NO,ale to poslední video to už je fakt trapný nestačí že si točí svoje vlastní trapný videa,ale pak sosnete video starý asi 2 roky co si já ještě pamatuju když sem začínal no foru.. A vydáváteho za svoje .. :roll: DeMentos o5 na scéně :lol:

hehe vsechno je zase pri starem :D :D sakra ja snad snim :D :D fanitos se vratili a dolik zase zacal na ne nadavat... lidi blyska se na lepsi casy :D :D

jinak musim neco rict o poslednich epizodach : takze pribeh je dotazeny k dokonalosti ... ten-jehoz -jmeno-nesmime-z-komercnich-duvodu-vyslovit at odpociva v pokoji...

nicmene prisly mi trosku zdlouhave ... ale jinak se mi libily

Odesláno
hehe vsechno je zase pri starem :D :D sakra ja snad snim :D :D fanitos se vratili a dolik zase zacal na ne nadavat... lidi blyska se na lepsi casy :D :D

jinak musim neco rict o poslednich epizodach : takze pribeh je dotazeny k dokonalosti ... ten-jehoz -jmeno-nesmime-z-komercnich-duvodu-vyslovit at odpociva v pokoji...

nicmene prisly mi trosku zdlouhave ... ale jinak se mi libily

Děkujeme za podporu i za reakce. No a dovolenou v Japonsku jsme si každopádně perfektně užili. Kde jinde se dá taky rozbít tolik psp...? A za tu cenu...:wohow::wohow:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Odesláno

nevim proc ale vase videa me jakoze nudej-nemate spatny napady,ale to jakym stylem vzdycky znicite PSP-to je takovy nedomakany-proste i dite vidi ze v ty pazoure nic nedrzite a ze vlastne nic nenicite-chcolo by to nakou pocitacovou grafiku,nejaky efekty-takhle je to desne nerealny a nudny,zatim me ani jedno vase video vubec nebavilo,ani nerozesmalo...:dozey:

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu