Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FaNitos: Mistři destrukce

Návštěvník

Recommended Posts

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 months later...

FaNitos Bonus 02 - FaNitos v Japonsku:

http://fanitos.nzone.cz/bonusy/fanitos-bonus-02-fanitos-v-japonsku.html

V pořadí již druhá bonusová epizoda, jenž vám snad alespoň o trochu zkrátí čekání na třetí sérii psp destrukcí. Vydejte se společně s FaNitos na výlet do prosluněného Japonska a zničte, alespoň v duchu, (ne)jedno psp - uleví se vám...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

NO,ale to poslední video to už je fakt trapný nestačí že si točí svoje vlastní trapný videa,ale pak sosnete video starý asi 2 roky co si já ještě pamatuju když sem začínal no foru.. A vydáváteho za svoje .. :roll: DeMentos o5 na scéně :lol:

hehe vsechno je zase pri starem :D :D sakra ja snad snim :D :D fanitos se vratili a dolik zase zacal na ne nadavat... lidi blyska se na lepsi casy :D :D

jinak musim neco rict o poslednich epizodach : takze pribeh je dotazeny k dokonalosti ... ten-jehoz -jmeno-nesmime-z-komercnich-duvodu-vyslovit at odpociva v pokoji...

nicmene prisly mi trosku zdlouhave ... ale jinak se mi libily

Odkaz ke komentáři

hehe vsechno je zase pri starem :D :D sakra ja snad snim :D :D fanitos se vratili a dolik zase zacal na ne nadavat... lidi blyska se na lepsi casy :D :D

jinak musim neco rict o poslednich epizodach : takze pribeh je dotazeny k dokonalosti ... ten-jehoz -jmeno-nesmime-z-komercnich-duvodu-vyslovit at odpociva v pokoji...

nicmene prisly mi trosku zdlouhave ... ale jinak se mi libily

Děkujeme za podporu i za reakce. No a dovolenou v Japonsku jsme si každopádně perfektně užili. Kde jinde se dá taky rozbít tolik psp...? A za tu cenu...:wohow::wohow:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Přijďte se podívat na FaNitos živě, naše kapela CV3 má 13. února od 20:30 společně se skupinou Happy&, koncert

v klubu Kain (Husitská č.1, Praha-Žižkov). Všichni jste srdečně zváni!

http://www.fanitos.estranky.cz/archiv/iobrazek/3

Ukázka z poslední tvorby:

http://www.super.cz/stan-celebritou/20300-tehotna-zena-sokovala-jsem-mu

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

nevim proc ale vase videa me jakoze nudej-nemate spatny napady,ale to jakym stylem vzdycky znicite PSP-to je takovy nedomakany-proste i dite vidi ze v ty pazoure nic nedrzite a ze vlastne nic nenicite-chcolo by to nakou pocitacovou grafiku,nejaky efekty-takhle je to desne nerealny a nudny,zatim me ani jedno vase video vubec nebavilo,ani nerozesmalo...:dozey:

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu