Dark7 Odesláno Září 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2007 heh hosi ja uz na vas skoro zapomnel :lol: tio sem zvedavej co bude ted :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Září 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2007 Zřejmě další destrukce psp... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 To snad ne! Tomu nemohu uvěřit! Že by konec FaNitos ?!: FaNitos S02 E10 - Alien: http://fanitos.nzone.cz/serie-2/fanitos-s02-e10-alien.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 FaNitos S02 E11 - Autofaker's revelation Vůdce FaNitos navždy odešel, co bude dál...? http://fanitos.nzone.cz/serie-2/fanitos-s02-e11-autofakers-revelation.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 FaNitos Bonus 02 - FaNitos v Japonsku: http://fanitos.nzone.cz/bonusy/fanitos-bonus-02-fanitos-v-japonsku.html V pořadí již druhá bonusová epizoda, jenž vám snad alespoň o trochu zkrátí čekání na třetí sérii psp destrukcí. Vydejte se společně s FaNitos na výlet do prosluněného Japonska a zničte, alespoň v duchu, (ne)jedno psp - uleví se vám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 fanitos !!! malem jsem na vas zapomnel !!! diky hosi bez vas by byl zivot nudny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 NO,ale to poslední video to už je fakt trapný nestačí že si točí svoje vlastní trapný videa,ale pak sosnete video starý asi 2 roky co si já ještě pamatuju když sem začínal no foru.. A vydáváteho za svoje .. :roll: DeMentos o5 na scéně :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 NO,ale to poslední video to už je fakt trapný nestačí že si točí svoje vlastní trapný videa,ale pak sosnete video starý asi 2 roky co si já ještě pamatuju když sem začínal no foru.. A vydáváteho za svoje .. :roll: DeMentos o5 na scéně :lol: hehe vsechno je zase pri starem :D :D sakra ja snad snim :D :D fanitos se vratili a dolik zase zacal na ne nadavat... lidi blyska se na lepsi casy :D :D jinak musim neco rict o poslednich epizodach : takze pribeh je dotazeny k dokonalosti ... ten-jehoz -jmeno-nesmime-z-komercnich-duvodu-vyslovit at odpociva v pokoji... nicmene prisly mi trosku zdlouhave ... ale jinak se mi libily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 hehe vsechno je zase pri starem :D :D sakra ja snad snim :D :D fanitos se vratili a dolik zase zacal na ne nadavat... lidi blyska se na lepsi casy :D :Djinak musim neco rict o poslednich epizodach : takze pribeh je dotazeny k dokonalosti ... ten-jehoz -jmeno-nesmime-z-komercnich-duvodu-vyslovit at odpociva v pokoji... nicmene prisly mi trosku zdlouhave ... ale jinak se mi libily Děkujeme za podporu i za reakce. No a dovolenou v Japonsku jsme si každopádně perfektně užili. Kde jinde se dá taky rozbít tolik psp...? A za tu cenu...:wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 autofakere ty jeste zijes :) uz jsem te tu hodne dloooouuuho nevidel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 autofakere ty jeste zijes :) uz jsem te tu hodne dloooouuuho nevidel:D No jo, už to tak bude...:lol: Každopádně se již pomalu můžete začít těšit na třetí sérii destrukcí psp. mDO měsíce je to tady! :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimley Odesláno Leden 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2008 kuaaaaaa to ne Fanitos --))) mě asi klepne pepka už týjo z nich ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 kuaaaaaa to ne Fanitos --))) mě asi klepne pepka už týjo z nich ... Proč:?: cože:shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 Přijďte se podívat na FaNitos živě, naše kapela CV3 má 13. února od 20:30 společně se skupinou Happy&, koncert v klubu Kain (Husitská č.1, Praha-Žižkov). Všichni jste srdečně zváni! http://www.fanitos.estranky.cz/archiv/iobrazek/3 Ukázka z poslední tvorby: http://www.super.cz/stan-celebritou/20300-tehotna-zena-sokovala-jsem-mu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 hosi, mate celkem uspech :D Anketa: Líbí se vám CV3? * Ano (16.7%) * Ne (83.3%) Hlasovalo již 1594 čtenářů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 hosi, mate celkem uspech :DAnketa: Líbí se vám CV3? * Ano (16.7%) * Ne (83.3%) Hlasovalo již 1594 čtenářů se divis ? vetsina anket na super dopada takhle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Únor 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2008 Hlavně přijďte všichni na koncert a vemte co nejvíc pespéček!!!!:chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Únor 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2008 Tak již dnes!!!:wohow: http://im.super.cz/disc/58/64/736-1-orig.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 FaNitos přicházejí se třetí sérií destrukcí psp!!! FaNitos S03 E01 - Pitva psp http://fanitos.nzone.cz/videa-serie-3-/fanitos-s03-e01-pitva-psp-dissection-of-psp.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 xD borci ze vas to furt bavi :) radsi nicte DSka, ty sou levnejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 xD borci ze vas to furt bavi :) radsi nicte DSka, ty sou levnejsi :D Ničit DSka?! To radši drátem do voka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 nevim proc ale vase videa me jakoze nudej-nemate spatny napady,ale to jakym stylem vzdycky znicite PSP-to je takovy nedomakany-proste i dite vidi ze v ty pazoure nic nedrzite a ze vlastne nic nenicite-chcolo by to nakou pocitacovou grafiku,nejaky efekty-takhle je to desne nerealny a nudny,zatim me ani jedno vase video vubec nebavilo,ani nerozesmalo...:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 Heh ale ze si date tu praci tak se mi to i libi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autofaker Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 FaNitos S03 E02 - Autofaker uzdravuje Autofaker získal velmi tajemnou schopnost. Tato moc však vůbec není dobrá a může mít za následek zničení veškerých snah FaNitos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 hehe..dobrej dil...neco jak hýrousi řek bych :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.