azumaninja Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Prosim o program kterej dela videa z her.Mam uz jeden ale kdyz delam video tak se to silene seka.A kdyz jsem v XMB menu a spustim to tak se mi ukaze jenom jeden obrazek .GIF.pls.A sry za tenhle topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Ty woe kolik tu mas topicu???? Nez neco zalozis tak nejdriv hledej a pak zakladej!!!!!! Mas tu 3 topicy za sebou a vse je na foru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 soubor gif precte jen pocitac(zatim)jsou to obrazky ktere se neustale prehravaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 soubor gif precte jen pocitac(zatim)jsou to obrazky ktere se neustale prehravaji taky je to jedinej typ ''videa'' kterej umí psp nahrát (samozřejmě nepočítám kameru :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
azumaninja
Prosim o program kterej dela videa z her.Mam uz jeden ale kdyz delam video tak se to silene seka.A kdyz jsem v XMB menu a spustim to tak se mi ukaze jenom jeden obrazek .GIF.pls.A sry za tenhle topic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts