azumaninja Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Prosim o program kterej dela videa z her.Mam uz jeden ale kdyz delam video tak se to silene seka.A kdyz jsem v XMB menu a spustim to tak se mi ukaze jenom jeden obrazek .GIF.pls.A sry za tenhle topic
0 Electropunker Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Ty woe kolik tu mas topicu???? Nez neco zalozis tak nejdriv hledej a pak zakladej!!!!!! Mas tu 3 topicy za sebou a vse je na foru!
0 Han Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 soubor gif precte jen pocitac(zatim)jsou to obrazky ktere se neustale prehravaji
0 LukDM Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 soubor gif precte jen pocitac(zatim)jsou to obrazky ktere se neustale prehravaji taky je to jedinej typ ''videa'' kterej umí psp nahrát (samozřejmě nepočítám kameru :))
Question
azumaninja
Prosim o program kterej dela videa z her.Mam uz jeden ale kdyz delam video tak se to silene seka.A kdyz jsem v XMB menu a spustim to tak se mi ukaze jenom jeden obrazek .GIF.pls.A sry za tenhle topic
3 answers to this question
Recommended Posts