Peciss Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2010 Tak jsem ji na chvíli zapl, asi 5 min. Vypadá to perfektně, ale co mě vytočilo, to byla ta Polština.Kuwa, nic proti Polakům, ale když tam je to jejich ........kunkání, proč tam nemůže být náš rod.jazyk?:evil: Citovat
GeorgeLee Odesláno Březen 27, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 27, 2010 Zdravim nevíte někdo nebo nejste někdo v nějakém CZ clanu jestli jo tak bych se rád přidal Citovat
shark1 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 tak to je bomba, killzone 2 bude ve 3D ! http://www.playstation.hodnoceniher.cz/?p=2639 Citovat
WaRDoG Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 2, 2010 to jo no, nechcete mi někdo koupit 3D TV? Citovat
shark1 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 tak jsem se ted docet, ze killzone2 3d nebude...skoda...tak jsem se tesil...:(...doufam, ze teda aspon killzone 3 bude uz opravdu 3d Citovat
LOPO_X Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 tak jsem se ted docet, ze killzone2 3d nebude...skoda...tak jsem se tesil...:(...doufam, ze teda aspon killzone 3 bude uz opravdu 3d se nediv to pocitani 3D prostoru zere procak jak prase uz jak prepnes Avatara nebo Skate 2 do 3D sezere framerate jak prase nevim jak by to chteli udelat u killzone kdyz tam je tak dokonala grafika Citovat
For_est-5 Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 se nediv to pocitani 3D prostoru zere procak jak prase uz jak prepnes Avatara nebo Skate 2 do 3D sezere framerate jak prase nevim jak by to chteli udelat u killzone kdyz tam je tak dokonala grafika Tak kvůli výkonu to asi nebude když bude 3D verze Gran Turisma 5, které bude mět neporovnatelnou grafiku oproti Killzone 2 Citovat
Kryshot Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 6, 2010 Na tu hru jsem čekal asi 3. roky a taky se to vyplatilo... je to nádhera, příběh, hratelnost, atmosféra, grafika, efekty skoro vše je skvělé a po více než roce je to stále tolik hrané ... Killzone ruleezz Citovat
shark1 Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 panove poradte. mi nevim jestli je to pravda, ale nekde jsem snad cetl, ze v KZ2 jde zmackout nejake tlacitko a strilite 2ma zbranema. tim dosahnete vyssi "ucinnosti". ten navod nemuzu nikde najit, tazke zkousim dotaz sem. doufam, ze to neni v manualu, to by byla ostuda. jsem totiz v praci a ted jsme si na to vzpomel a nechtelo se mi cekat do vecera, nez bych se do navodu podival...:roll: Citovat
Kapr Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2010 panove poradte. mi nevim jestli je to pravda, ale nekde jsem snad cetl, ze v KZ2 jde zmackout nejake tlacitko a strilite 2ma zbranema. tim dosahnete vyssi "ucinnosti".ten navod nemuzu nikde najit, tazke zkousim dotaz sem. doufam, ze to neni v manualu, to by byla ostuda. jsem totiz v praci a ted jsme si na to vzpomel a nechtelo se mi cekat do vecera, nez bych se do navodu podival...:roll: to by me celkem zajimalo...ale podle me je to blbost. ...tohle slo u 1ky kde byly podvesny zbrane Citovat
shark1 Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2010 tak jsem tu recenzi uz nenasel. skoda, takze to asi fakt nejde... Citovat
sibereus Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2010 Pro mě, je tato hra největším zklamáním, grafika solidní, fyzika taky ale zbytek nic moc. Citovat
RodriguezTwiggy Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2010 Pro mě jedna z nej her na PS3 se Singlem. Grafika dobrá, hratelnost, UI, a příběh. Jen multiplayer mohl být lepší. Citovat
Qay Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Cau, nevite jak si snizit obtiznost v multiplayeru - hrat s nizsimi hodnostmi? Dostal jsem se za pulku mozneho hodnoceni - otevrela se mi postava Assault, s Tacticianem muzu volat Air Support apod. Do te doby to bylo zabavne, strileni, taktika, multiplayer me bavil. Ted to zapnu, kazdy beha s RPG nebo je Saboteur, vsude ty strilejici letadla, naprosto zmizela jakakoliv taktika a jenom se to kosi na jednom miste. Nuda. Zkousel jsem pri vyberu typu hry dat pryc 'My Rank Only', ale bud jsem se pak do vyhledane hry nemohl prihlasit (you don't have appropriate rank) nebo to byla ona zminena nudna rezba na jednom miste. Citovat
th0ca Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2010 Qay Killzone 2 MP ale nerozdeluje pripojeni do hry podle ranku ne? Nebo jo? Protoze to co pises o ty "nude" sem snad ja osobne nic jinyho ani nezazil, presne tenhle zpusob hry uz od zacatku... spis to vypada, ze si mel "stesti" na tvuj styl boje, ktery mas rad... Ovsem KZ2 MP je jen o RESPAWN - SHOT - RESPAWN ... =) z toho duvodu sem ho prestal hrat a presel na CODMW1. Citovat
Pařmen1468625454 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2010 Neví někdo jak si otevřu nové boty ve skirmish. (skusim každy nepad) Citovat
maku_CZ Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 Kdo by dnes vecer mel chut si zahrat ID viz podpis po 20h :wohow: Citovat
Rocko Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2010 maku v pondělí by mi hra měla dorazit tak rád zahraju. Citovat
maku_CZ Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2010 Rocko: OK tak se pak domluvime prez SZ Citovat
Kaunaz Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Shanim 3 lidi na boost MP. Nema nekdo zajem? Citovat
rockyzz Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2011 Tak, hru mam od úterý doma a to helghast edici, fakt úžasná hra! Navíc ten model helghast helmy je skvělej, ta figurka taky akorát mě mrzí že se s ní dá hýbat, mnohem lepší by to bylo jako prostě neohybnej model :) Jinak já se na MP přidám, PSN ID: rwz457 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.