boc1i Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Chtel bych se zeptat, mam fw 3.03 a nevim na jaky fw bych mel jit aby mi fungovali iso hry.Piste sem nebo na mail boc1i@seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Chtel bych se zeptat, mam fw 3.03 a nevim na jaky fw bych mel jit aby mi fungovali iso hry.Piste sem nebo na mail boc1i@seznam.cz co takhle topic pro začátečníky:roll: ......musíš na 1.50 a pak na nějakej CF...... :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boc1i Odesláno Červen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 jo taky uz sem to tam nasel a kde vezmu navod a fw 1.5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 jo taky uz sem to tam nasel a kde vezmu navod a fw 1.5? se koukni do tutoriálů.....:roll: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boc1i Odesláno Červen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 no uz sem se kouk ale , ted mam problem nema GTA Liberty city nemohl bych to nahradit jinou hrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 no uz sem se kouk ale , ted mam problem nema GTA Liberty city nemohl bych to nahradit jinou hrou? nemoh...jestli ho sháníš napiš do bazaru...:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
boc1i
Chtel bych se zeptat, mam fw 3.03 a nevim na jaky fw bych mel jit aby mi fungovali iso hry.Piste sem nebo na mail boc1i@seznam.cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts