FxR Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Může někdo PLS reupnout ten Dosbox? chci to vyzkoušet na TN HENu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Březen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2011 taková "lajcká" poznámka, jak spustim GAME150 na 6.20 TN henu ? já jenom že v XMB -> Game -> Memory stick... tam to nemám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 jo a ještě něco, jak se ten Volkov ovládá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 takže, ono to pojde aj doom aj wolf 3d ?? lebo na PSP som akosi nenašiel full verzie :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deleted user Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 post deleted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Na doom je samostatný program, myslím že se jmenuje doom legacy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 na doom nemusí bejt dosbox :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Potřebuju poradit hry mám v mso:/PSP/DOSBOX když ten program zapnu tak zůstanu v příkazovém řádku, jak se mám dostat na výběr her? edit: vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Ahojte. Potrebujem pomoct... pri spusteni hry Quadrax potrebujem pre opatovnu hru zadat heslo pre level, kde som naposledy skoncil. Ako vypisem do textoveho suboru (aky prikaz mam pouzit), aby mi stlacenim napr. stvorcek+hore, napisalo pismeno Q? Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 De nada hombre :)Uploadnul jsem ještě Summer games a GPC, což jsou formule na kterých jsem vyrůstal - kdo neví http://www.486games.net/game.php?id=98 V něch bych dal soutěž v rámci racing clubu, to by byla pořádná soutěž :) http://rapidshare.com/files/36552803/dosbox.rar můžete mi prosim někdo kdo ma ty formule napsat obsah souboru ***.bat furt se mi totiž nedaří nastavit ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hendur Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Jinak chtěl bych upozornit, že v DOSBOXU se dají spustit i celkem užitečné programy. Například prohlížeče obrázků, programy na extrahování RAR souborů, MP3 přehravače atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Dobrý den,začínám převádět Dos Hry (Spustitelný z Game,nemusí se přes VC,jen upravená cesta Dosboxconfu) a chci se zeptat pod jakým názvem se nastavuje L Trigger a R Trigger? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 to tu pak upni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Jo už mám nachystáno - Win 3.1 Win 95 Dyna Blaster PacMan Arkanoid Prince of Persia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 FxR tak to když tak upni a pošli PM :-) bych to chtěl skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2011 Zatim jen Dyna Blaster a Pacman,na Arkanoid musim najit spravny klavesi,prince nejde ovladat a u PaperBoy konfiguruju ovladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomking Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 chtěl jsem se zeptat, tu hru už pak odím přímo do psp?? nebo musím ještě nějak psp hacknout nebo co.... vubec tomu nerozumím :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomking Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Už to mám :D ale mám problém, hra winter od tebe se mi strašně seká, nevíte někdo, prosím, jak to opravit?? děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomking Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Prosím, nezvládl by někdo přetvořit starou hru supaplex tak, aby šla hrát na psp?? tak, jak je v tom videu děkuji...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Já jsem zkoušel překonvertovat hry,bohužel se většina sekala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomking Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 no a to supaplex by jsi nezvládl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 No,vzhledem k tomu že zatím nemám psp a kartu u sebe a Supelex vypadá dobře a na PC chodím jen občas,odhaduji že když jsem pulku běcí zapoměl by ta hra tu měla do 14 dnů být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomking Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 No,vzhledem k tomu že zatím nemám psp a kartu u sebe a Supelex vypadá dobře a na PC chodím jen občas,odhaduji že když jsem pulku běcí zapoměl by ta hra tu měla do 14 dnů být takaž bys to udělal poslal by si mi to prosím?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomking Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 jo,takže pohodka chvíli jsem si s tím pohrál a rozjel jsem to, ale ovladání musím udělat a to bude težší, to ještě neumím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.