pepe55 Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 Já jsem zkoušel překonvertovat hry,bohužel se většina sekala To přece není o žádném konvertování..., musíš si víc pohrát s nastavením dosboxu, třeba supaplex si myslím, že bych rozjel na plnou rychlost bezproblému. Tady je http://www.edisk.cz/stahni/55782/Supaplex.zip_980.66KB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Já překonvertovat myslel upravit eboot,jinak,když jsi dobrej v DosBoxu,mohl by jsi mi nakonfigurovat a optimalizovat Duke Nukem 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe55 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 http://www.edisk.cz/stahni/35543/Duke2.rar_1.86MB.html Kdybys to chtěl rychlejší, šlo by to, ale bez zvuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Březen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2012 Cau lidi nevite jak udelat na psp aby si mohl zmacknout ve hre f4 - potreboval bych to do vlaku na hesla. Jo a jeste jedna otazka nesel by na psp stronghold crusader, je to celkem stara hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luigiano1468628152 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 šel by ten link nějak aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2013 Moc dobrý nápad :) Týjo, dal bych cokoliv za to, kdyby tam fungoval heroes II nebo III :D Na ovládání to moc není, jenom ta překážka toho CD... Ale já si myslím, že by to šlo nějak udělat ne ? :D CO nějaký crack na to hodit nebo tak.. .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Srpen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2015 Zdravím. Mohl by někdo prosím reupnout ověřený funkční balíček s DosBoxem a VC (případně s nějakými hrami). Snažil jsem se podle zmíněného návodu rozchodit nějakou hru, ale dostanu se jen k tomu že zapnu Dosbox a naběhne mi jen příkazový řádek bez toho VC. Mám složku s dosboxem nakopírovanou v PSP/GAMES a v ní pak složku s VC. Zkoušel jsem i přepisovat soubor dosbox.conf, ale pak mi to hodí chybu:data is corupted.Těch dosboxů jsem už stahoval víc a všiml jsem si, že někde třeba soubor dosbox.conf uplně chyběl, proto chci požádat o nějakou stopro funkční verzi. Mám 5.03 GenC. Předem díky za pomoc či nějaký odkaz na řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.