oZZe Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Zdravim, muže mi někdo vysvětlit jak funguje limit na rapidsharu?? ... koupil jsem si PA a první den jsem mohl stáhnout asi 23GB, druhý taky, ale třetí jenom 6GB a dneska taky jenom asi 6gb...mužete mi říct podle čeho se to počítá?? ... jestli to je, kdyř využiváš, tak ti snížíme limit (vicemene FUP), tak je to dost na hov** ....díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 1 den = 5GB.. viz FAQ na RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 takže tech 25gb, co sem měl na začátku byl omyl....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Nebyl to omyl.. na začátku dostaneš 25GB. Pak ale každej den dostaneš limit 5GB, kterej si můžeš střádat, ale max do těch 25GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.