RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ahoj jen by me zajimalo jakou ma podle vas cenu muj PC :cheesygrin: neni to sice zadne "delo" ale do ted si porad vystacim. Jen nemam naladu na netu hledat cenu vsech komponent radsi at mi odpovi nekdo z vas kdo se v tom orientuje. Jo a prosim vas zadne nabidky mi nedelejte neprodam vam ho :thanks: CPU: AMD Athlon 5000+ Black Edition 2,6Ghz + Box Chladic Ram: 3GB 667mhz HDD: 320GB 7200rpm seagate barracuda GPU: Gainward 250GTS 1gb Zdroj: EC 400W MotherBoard: Asus M2A-VM Case: hewlett packard minitower (nevim jaky model) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak kolem 7000-8000..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 nevim proc rikaz ze to neni zadny delo:D celkem OK pc jinak bych hadal tak kolem 7-8tisic, kdyby jsi ho prodaval edit: sry kapr byl rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak nejak jsem predpokladal tech 7500,- ale potreboval jsem to potvrdit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak kolem 7000-8000..... Asi tak nějak, možná se zavřenýma očima 9K a to bych musel bejt hodně hodnej abych na takovou cenu přistoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 nekdy casem mozna pristoupim na novy core i7 ale zatim to asi nema cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 Ta cena kolem těch 6500-7000 , jinak nejhorší na tom je zdroj , EC fakt příště nebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 nekdy casem mozna pristoupim na novy core i7 ale zatim to asi nema cenu... to zatim vazne nema jinak taky by zalezelo jestli nemas na nejake ko ponenty zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak mel jsem 500w fortron ale ten mi pri bource odesel a jediny co jsem nasel v krabici na pude byl 400 EC zatim si na nej nestezuju jedu na nem 2 roky :D /: zaruka na GK 12mesicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak mel jsem 500w fortron ale ten mi pri bource odesel a jediny co jsem nasel v krabici na pude byl 400 EC zatim si na nej nestezuju jedu na nem 2 roky :D/: zaruka na GK 12mesicu Tak jasně ale hodně lidem třeba vyhořel už po půl roce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 takze asi patrim mezi ty stastnejsi majitele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak mel jsem 500w fortron ale ten mi pri bource odesel a jediny co jsem nasel v krabici na pude byl 400 EC zatim si na nej nestezuju jedu na nem 2 roky :D/: zaruka na GK 12mesicu mel jsem taky EC 420w(vic jak 2 roky) a sice ne pri bource ale vypadl proud..a sel do kremikovyho nebe.....no a s tim i7 by jsis musel koupit i novou desku kdyz mas ted AMD..hadam ze asi AM2?(patici) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 jj mam AM2 v HW jsem pred cca 2lety delal aktivne ale jak zacala prace po skole a dalsi povinnosti tak jsem mel mene a mene casu na tenhle "konicek" :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 jj mam AM2 v HW jsem pred cca 2lety delal aktivne ale jak zacala prace po skole a dalsi povinnosti tak jsem mel mene a mene casu na tenhle "konicek" :( jo taky jsem tenhle *konicek*nasel pozde....ale tak snad nekdy bude cas..a nebo se k tomu dostanu i pracovne....btw mam podobnou sestavicku:Dale nema takovou grafiku dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ze by byla dobra no... je to zatim takovy stred. Predtim jsem mel asus en8800gtx 768ram a pripadala mi o neco malo vykonejsi a mela i o neco vetsi propustnost pameti. Ale ta sla do vecnych lovist asi ji odesli pameti tak lezi v supliku :( Pokud by byl jinak zajem o zminenou 8800gtx tak za 350kc prodam :D grafika jako takova funguje ale jak se zapne nejaka 3D aplikace behem chvilky modra smrt a restart pc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 ze by byla dobra no... je to zatim takovy stred. Predtim jsem mel asus en8800gtx 768ram a pripadala mi o neco malo vykonejsi a mela i o neco vetsi propustnost pameti. Ale ta sla do vecnych lovist asi ji odesli pameti tak lezi v supliku :( Pokud by byl jinak zajem o zminenou 8800gtx tak za 350kc prodam :D grafika jako takova funguje ale jak se zapne nejaka 3D aplikace behem chvilky modra smrt a restart pc... no to by mi byla naprd :D ja mam HD4650 taky neni nejhorsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 hlavne ze jsou vsichni spokojeni no ne? :P Prave jsem si poridil ps3 tak pc pujde trosku chvilkama stranou :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 hlavne ze jsou vsichni spokojeni no ne? :P Prave jsem si poridil ps3 tak pc pujde trosku chvilkama stranou :twisted: prave ze ani moc..spis bych chtel za tu moji sunku nejakej notasek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 no vydis jeden jsem dal-prodal tatovi... ale jinak notas nez na ucetnictvi nedoporucuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 no vydis jeden jsem dal-prodal tatovi... ale jinak notas nez na ucetnictvi nedoporucuju... me staci kdyz na tom pujde gta:sa a nejakej film a na net :D beztak si porad stezuju ze mi to moje *delo*nerozjede vsechno na plny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 tak v tom pripade preju hodne stesti at si neco tedy neco najdes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordi Odesláno Únor 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2010 dal bych za něj 7000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2010 Máš docela dobré PC. Grafická karta je velmi dobrá. A ostatní komponenty jsou ještě použitelné. Pokud by si chtěl v budoucnosti vylepšit svůj počítač a koupit si Corei7,tak to budeš vyměňovat celé Pc..? Cena asi +-5500 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.