Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zaměstnání

Road-Master

Recommended Posts

Zdravim,

studuji střední školu a toto pololetí mám 6 pětek a 2 neklasifikace jsem v prváku takže mně to štve doufám že to v druhém pololetí doženu a projdu do druháku.

Jak je to se zaměstnánim a maturitou potřebuji maturitu abych dělal dobrou práci za dobré peníze,kdyžtak jako příklad napište jestli máte maturitu a jaké máte zaměstnání.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdravim,

studuji střední školu a toto pololetí mám 6 pětek a 2 neklasifikace jsem v prváku takže mně to štve doufám že to v druhém pololetí doženu a projdu do druháku.

Jak je to se zaměstnánim a maturitou potřebuji maturitu abych dělal dobrou práci za dobré peníze,kdyžtak jako příklad napište jestli máte maturitu a jaké máte zaměstnání.

Díky

Hele ser na xbox na PS3, kašli na hry a začni makat na učení , nebude to žádná prdel tohle dotáhnout alespoň na 4 ke konci roku ... Ja sem dělal střední taky sem na to v prváku dost kašlal ale naštěstí sem prolezl do čtvráku a dodělal elektroniku a získal maturu ... Na vejšku od nás ze třídy šli asi tři ale na to sem se po prváku vykašlal... šel sem makat a našel si práci jako elektronik číslicových a výpočetních systému... práce na pohodu ale bez maturity a vyhlašky 50 sb 78paragraf 6 (oprávnění samostatné práce v elektroprůmyslu ) bych to asi nedostal ....Bez matury ses jako bez ruky ... a kdybych na školu nekašlal tak sem se mohl ještě tědka flákat na vysoškoských kolejích a studovat nějakej podobnej obor , místo toho od rána od 6h do do 15 makám a vo výkendech se chodím dálkově na soukromou vysokou školu takže víkendy taky v p.... to je od 8 do 16 na přednáškách ...

talkže zaber a ke konci třeba čtyrky budou :)

Odkaz ke komentáři

Se základkou budeš rád za mekáč.. Maturita taky není žádný terno... Dneska když chceš opravdu vydělávat, tak je vešjka skoro nutností.. A především teď v období tzv. krize, kdy je sehnat práci skoro nadlidskej výkon ;)

Dneska kdo chce vydělávat tak musí dělat na sebe a bejt pan podnikatel ... i s vysokou školou nedostaneš nikde nástupák 30K ale budeš rád za 17čistýcho alespon u nás v čr ... v cizině jsou platy na jiné urovni

Odkaz ke komentáři

Dneska kdo chce vydělávat tak musí dělat na sebe a bejt pan podnikatel ... i s vysokou školou nedostaneš nikde nástupák 30K ale budeš rád za 17čistýcho alespon u nás v čr ... v cizině jsou platy na jiné urovni

To já vím, ale alespoň tu práci dostaneš.. ;)

ja mam nastesti znameho ktery mi sezene flek v CEZu:D je na vysoke funkci

ale samozdrejmne potrebuji vysokou skolu, bez ni si muzu akorad tak doma tocit dratky

Možná by si to před vš chtělo trochu procvičit rodnej jazyk :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Víte co já bych chtěl celkem i dělat? Řidiče autobusu. Jako nesmějte se ale mě by to osobně bavilo :) Mzda celkem ujde a nenamůžu se u toho skoro vůbec. Sice se vyučuji úplně jiného rázu (truhlář) ale chtěl bych dělat řidiče autobusu :) Proč ne?

Odkaz ke komentáři

Víte co já bych chtěl celkem i dělat? Řidiče autobusu. Jako nesmějte se ale mě by to osobně bavilo :) Mzda celkem ujde a nenamůžu se u toho skoro vůbec. Sice se vyučuji úplně jiného rázu (truhlář) ale chtěl bych dělat řidiče autobusu :) Proč ne?

Další co nikdy nemakal a představuje si jako že je to něco uplně jednoduchého ... hoši ty woe :) to je zase téma ... :) u toho se pobavím ... jako nikdy sem se taky v praci nepředřel jako IT ale tohle téma mě fakt dostává :D jinak nic ve zlým práce jako šofér autobusu je v poho uplně Ok ... Ale nejdříve musíš mít praxi na nákladáku , nebo TIRáku... alespon 5let mam takovej dojem :D

Odkaz ke komentáři

Dnes je úplně nulový rozdíl mezi maturitou a VŠ, záleží na tom jaké schopnosti a znalosti máte. Pokud jste na pohovoru kde je např.12 uchazečů o danou práci a bude tam blb s vysokou(na tu se dneska dostane každý průměrný blb)

a člověk s maturitou který je schopný tak jim bude jedno jestli budeš mět vysokou nebo maturitu v tom dneska žádnej rozdíl není.:)

Jediný rozdíl je si myslím např. u takových technických oborů jako nějaký inženýr a tak. ale to je zase jiný stupen vysoké školy než např.bakalář a podobné sračky

Odkaz ke komentáři

Další co nikdy nemakal a představuje si jako že je to něco uplně jednoduchého ... hoši ty woe :) to je zase téma ... :) u toho se pobavím ... jako nikdy sem se taky v praci nepředřel jako IT ale tohle téma mě fakt dostává :D jinak nic ve zlým práce jako šofér autobusu je v poho uplně Ok ... Ale nejdříve musíš mít praxi na nákladáku , nebo TIRáku... alespon 5let mam takovej dojem :D

Sorry ale já tady netvrdím že si to představuju jako jednoduchou věc. To jsem neřekl. Řekl jsem, že se tam nenadřu :D Praxi mít nemusíš, co ale musíš mít je jasné že řidičák skupiny B. Ale praxe zde neni nutná, je logické že když by tě do té práce vzali, měl by jsi testovací jízdy.

//EDIT: a ze začátku pěkně stará karosa a hezky si to táhnout přes místní prdele s 5 lidma. Asi tak.

ignintion:když budesridit bus,upadnou ti záda

nemyslím, už jsem zvyklí od PC :)

Odkaz ke komentáři

Tak až se vyznáš aspoň v řidičáku,tak pak bych teprve přemejšlel o nějakym autobusákovi....Bčko je na osobní automobily,určitě ne na autobusy :roll:,na ty je myslim D nebo D1

A jízda s 5ti lidma by ti určitě nevynesla víc,než co by stála nafta :dozey: (jestli nemyslíš jízdy pro firmu)

A stará karosa :D ...až ti někde začne hořet motor,tak se posereš xD

Jinak mě jestli nevyjde automechanik (rád bych jim byl,protože mě práce s autama baví),tak půjdu dělat taxikáře,bohužel ten je až od 21let + nějaká praxe s řízenim tušim.Ale je to taky práce,která by mě bavila.Určitě si nevyberu něco,co by mě nebavilo.

Odkaz ke komentáři

Hele, nezlob sem, ale byt tebou bych šel na učňák.

Škola je jenom o učení, vše se dá naučit a mít na konci 6 pětek je dost hloupé,..

Holt si musíš říct, že to uděláš a ne to jen furt odkladat..

Jinak pro tvoji informaci, pokud dostanes na konci roku stejne vyzo, tak letiš, maturity se ani nedočkaš.. pokud maximalně 2 pětky, tak budeš dělat opravky..

Jinak, až budeš maturovat, tak už (snad) bude státní maturita, takže pokud se to teď nenaučíš, tak jí neuděláš.. pokud se po maturite (kdybys ji nejakym zazrakem udelal) chtel dostat na vejšku, tak kontrolujou druhe vyzo v 1,2,3 rocniku a prvni vyzo ve 4tém ročníku.. takže bys neměl šanci..

Jinak se zakladkou budeš rád, když seženeš flek jako popelář..

Odkaz ke komentáři

Tak až se vyznáš aspoň v řidičáku,tak pak bych teprve přemejšlel o nějakym autobusákovi....Bčko je na osobní automobily,určitě ne na autobusy :roll:,na ty je myslim D nebo D1

A jízda s 5ti lidma by ti určitě nevynesla víc,než co by stála nafta :dozey: (jestli nemyslíš jízdy pro firmu)

A stará karosa :D ...až ti někde začne hořet motor,tak se posereš xD

Jinak mě jestli nevyjde automechanik (rád bych jim byl,protože mě práce s autama baví),tak půjdu dělat taxikáře,bohužel ten je až od 21let + nějaká praxe s řízenim tušim.Ale je to taky práce,která by mě bavila.Určitě si nevyberu něco,co by mě nebavilo.

to s tím B jsem si spletl. Je to samozřejmě D. Pokud víš, tak já bych neurčoval kde budu jezdit. Jen těžko pošlou začátečníka do nějaký špičky a to samí nějaký nový autobus. To je prostě nesmysl. A když začne hořet motor, tak prostě začne. Co já s tím nadělám. Jednou se to hold stane.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu