.taury. Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 čau chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás nestahuzje hry z PSsore.. pls.. odpovezte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 určite aspoň jeden človek s fóra čo má napr. PSP GO! sťahuje zo Storu :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 ok pravě těch se ptá. že bych skusil něco... tak co nikdo nic?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 copak bys chěl skusit???já sem tamněco stáhnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 mno že by sis to stahnul do pc a poslal přes icq a ja bych to skusil do sveho psp. jen jestli to pojede. tak co... chceš to skusit??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 6y4ever Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 To asi těžko pojede ne? xD, to by bylo jako ISO xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Kdyby to fungovalo tak se to nejspíš praktikuje všude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .taury. Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 mno ja to chcu pravě skusit. tak moje icq je 476-631-598. Napište mi a skusime to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ne, to opravdu nefunguje... Ta hra z PSN je vázaná na PSN účet a licenci v PSP.. Smůla lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
.taury.
čau chtěl bych se zeptat jestli někdo z vás nestahuzje hry z PSsore.. pls.. odpovezte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts