Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Skype PSP Fat

CHD

Otázka

Ahoj,

Nevím jestli to tu bylo, ale všichni na fóru říkají že na PSP fat nejde rozběhat Skype . Mě se to povedlo ! (Musíte mít CFW)

Je to velice jednoduché :

Stáhněte si PSPKVM do PSP a nainstalujte.

Vytvořte si v základu ms složku JAVA (Do té zkopírujete skype)

Až budete mít hotovo, tak si stáněte z této stránky skype : ZDE - Ten zkopírujte do složky JAVA .

Spusťe program PSPKVM a nainsalujte v něm skype - Poměr stran jsem nastavil stejný jako má rozlišení PSP . (Po dokončení se program spustí sám . Vy jej ale ukončete)

Poté si spusťte v programu PSPKVM program skype a zadejte svoje údaje . dejte Login - napíše vám to, že se nelze připojit, odejděte z aplikace skype (Ale zůstaňte v programu PSPKVM) a znovu skype spusťe psp vás vyzve, aby ste se připojili k Wi-Fi , připojte se a zalogujte se .

Nyní by jste měli mít v PSP fat skype

Omlouvám se, jestli to tu už někde je, hledal jsem to , ale nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nene, na slimáku to bylo jen že Fat nemá "dostatek paměti" (tedy aby si lidi s FAT kvuli tomu koupili slim;) ), ale nějakej borec asi týden po vydání skypu na slim vydal PSPKVM, což je homebrew skype. Co sem viděl tenkrát obrázky tak uživatelsky nic moc...ale proc ne, kdyz sou v Sony takovy ***** - ale nikdy jsem to nepouzival, jen muzu potvrdit ze to existuje a urcite funguje

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja jsem tam hodil 240x320 verzi pro C902 to nefungovalo vubec tak jsem tam mrsknul tu K750 a nejdou mi soft tlacitka takze se nedostanu pres accept s podminkama.. zkousel jsem na ty softy nastavovat i jine tlacitka.. nepomohlo.. mate nekdo nejake napady? :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu