Vytvořte si v základu ms složku JAVA (Do té zkopírujete skype)
Až budete mít hotovo, tak si stáněte z této stránky skype : ZDE - Ten zkopírujte do složky JAVA .
Spusťe program PSPKVM a nainsalujte v něm skype - Poměr stran jsem nastavil stejný jako má rozlišení PSP . (Po dokončení se program spustí sám . Vy jej ale ukončete)
Poté si spusťte v programu PSPKVM program skype a zadejte svoje údaje . dejte Login - napíše vám to, že se nelze připojit, odejděte z aplikace skype (Ale zůstaňte v programu PSPKVM) a znovu skype spusťe psp vás vyzve, aby ste se připojili k Wi-Fi , připojte se a zalogujte se .
Nyní by jste měli mít v PSP fat skype
Omlouvám se, jestli to tu už někde je, hledal jsem to , ale nenašel.
Otázka
CHD
Ahoj,
Nevím jestli to tu bylo, ale všichni na fóru říkají že na PSP fat nejde rozběhat Skype . Mě se to povedlo ! (Musíte mít CFW)
Je to velice jednoduché :
Stáhněte si PSPKVM do PSP a nainstalujte.
Vytvořte si v základu ms složku JAVA (Do té zkopírujete skype)
Až budete mít hotovo, tak si stáněte z této stránky skype : ZDE - Ten zkopírujte do složky JAVA .
Spusťe program PSPKVM a nainsalujte v něm skype - Poměr stran jsem nastavil stejný jako má rozlišení PSP . (Po dokončení se program spustí sám . Vy jej ale ukončete)
Poté si spusťte v programu PSPKVM program skype a zadejte svoje údaje . dejte Login - napíše vám to, že se nelze připojit, odejděte z aplikace skype (Ale zůstaňte v programu PSPKVM) a znovu skype spusťe psp vás vyzve, aby ste se připojili k Wi-Fi , připojte se a zalogujte se .
Nyní by jste měli mít v PSP fat skype
Omlouvám se, jestli to tu už někde je, hledal jsem to , ale nenašel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.