Bonned Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 mam takovy dotaz kdyz budu mit CF a psp se mi pos... treba sipka nebo analog tak kdyz to budou opravovat tak prijdou na to ze tam mam CF: 3.40 OE nebo je to vsechno na karte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 mam takovy dotaz kdyz budu mit CF a psp se mi pos... treba sipka nebo analog tak kdyz to budou opravovat tak prijdou na to ze tam mam CF: 3.40 OE nebo je to vsechno na karte? CF se zapisuje do flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 CF se zapisuje do flash tak to je super takze kdyz tu kartu vyndam nebo naformatuju tak to musim delat znova?:blink2: protoze kamos kartu formatoval ale v psp mel porad napsano 3.40 OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 je to v PSP, zistia to a pojdes na sud. mozes dostat az dva roky tak bacha. :lol: vtip vobec to nekontroluju, aj ked to zistia tak dalej to u nas neriesia. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 tak to je super takze kdyz tu kartu vyndam nebo naformatuju tak to musim delat znova?:blink2: protoze kamos kartu formatoval ale v psp mel porad napsano 3.40 OE-A no tak to je snad jasný ne?? sf je jako normální fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 no tak to je snad jasný ne?? sf je jako normální fw neni CF jsou 2 v 1 ale FW sou originalni firmwary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 neni CF jsou 2 v 1 ale FW sou originalni firmwary já sem ale myslel co se týče zápisu do PSP :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 já sem ale myslel co se týče zápisu do PSP :?[/quote hele jak mas ty odkazi to psp racing takken co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 já sem ale myslel co se týče zápisu do PSP :? hele jak mas ty odkazy to psp racing takken co to je? to psp racing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2007 Nemusíš se vůbec bát, já měla psp v servisu v Sony asi před necelým rokem s rozbitým analogem a pohoda. Nic nikdo nekontroloval, ani se nevyptával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Nemusíš se vůbec bát, já měla psp v servisu v Sony asi před necelým rokem s rozbitým analogem a pohoda. Nic nikdo nekontroloval, ani se nevyptával. to je jenom otazka jinak ja mam 3.40 originalni tak mi stejne nejde DG ale co kdyby se to nekomu povedlo prolomit??;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 ale kdyby sem tu flash vyndal tak co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 ale kdyby sem tu flash vyndal tak co???????????????????????????myslis jak vyndat. Flash je uvnitr PSP ne jako treba karta(je jak vyndat srdce a vyndat hov*o:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 A nenahraji mu tam posledni FW? Ja ted dostal z opravy PSP uplne nove a je na nem 3.40 Z hlediska Sony by to bylo celkem logicky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 A nenahraji mu tam posledni FW?Ja ted dostal z opravy PSP uplne nove a je na nem 3.40 Z hlediska Sony by to bylo celkem logicky.... no to ja mam taky z opravy 3.40 nemas nejde DG na 3.40 OE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 ??????????????????????????myslis jak vyndat. Flash je uvnitr PSP ne jako treba karta(je jak vyndat srdce a vyndat hov*o:) ja myslel flash jako kartu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.