feroman Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Zdravím.Pořídil jsem si psp.Potřebuji zjistit jaký tam mám firmware a nevím,jak na to.A poradit,jak ho předělat na 1,50,abych mohl stahovat hry.Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 System settings > system software .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 20, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 mrkni se tady http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 je to návod pro nováčky! Doporučuji ti číst než vůbec něco napíšeš, návodů a popisů co a jak je tady spousta!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
feroman
Zdravím.Pořídil jsem si psp.Potřebuji zjistit jaký tam mám firmware a nevím,jak na to.A poradit,jak ho předělat na 1,50,abych mohl stahovat hry.Předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.