Enty Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Dík za odpověd :) moc mi to pomůže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 PLS je to důležitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 co potrebujes vedet ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 no jestli tam už někdo objednával :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 nikdy tam nic nekupuj!šílená reklamace,řešil sem to přez ČOI,opakuji nikdy!!!!možná maj lákavý ceny,ale já měl telefon ouze v němčině,musel sem si stáhnout ssám SW:..a měl sem arabskej návod...(Sonáče sem kupoval).Takže radím-nekupuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 nikdy tam nic nekupuj!šílená reklamace,řešil sem to přez ČOI,opakuji nikdy!!!!možná maj lákavý ceny,ale já měl telefon ouze v němčině,musel sem si stáhnout ssám SW:..a měl sem arabskej návod...(Sonáče sem kupoval).Takže radím-nekupuj Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 to teda fakt není zač...;-) pokud chceš telefon za dobrou cenu-šedivka(telefon není určen pro ČR) tak doporučuji : www.mobil-bar.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 no asi využiju O2 nebo Alzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 to pak máš 100% jistotu;-) můžu se zeptat co chceš za telefon?sem na ně expert :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Asík n97 mini :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 :-D sem viděl chinskou napodobeninu :D masacker :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Nemám sice zkušenosti ale fakt to neber,u takovýchto obchodů s levnými cenami je pak strašně těžká reklamace a vůbec - SW v mobilu je většinou kdovíjaký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 :-D sem viděl chinskou napodobeninu :D masacker :D Já právě taky tak se bojim aby mi ji neprodali. Určitě koupim přes O2 nebo Alzu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Btw. když si ten Expert :) myslíš že ten foun je dobrej??? nebo bys mi v ty ceně doporučil nákej jinej?? Tedko mám N95 8gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 řekněme,že N97 mini je v cenové relaci okolo 10ti tisíc...já bych určitě doporučil Sony ericsson xperia x1,nebo x2.X2 je trochu dražší ale vyplatí se...(Xperia sérii vyrábí HTC)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Kupoval jsem tam kdysi myslim sluchátka na motorolu razr v3x ,všechno v pohodě.Sice jsem nic reklamovat nemusel,takže nevim jak probíhaj reklamace,ale pro mě vše ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Hned se na ty SE mrknu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 :-) mrkni na mobilmania.cz tam máš recenze,hodnocení,fotky u X1 dokonce video :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Ta cena na mě bude asi moc velká :D a ani se mi moc nelíbí vzhledově :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 seš jak moje máma,taky čumí na vzhled :D na ten ale nečum,čum na funkce ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enty Odesláno Leden 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 njn ten telefon mě za půl roku stejně omrzí a hned kupuju jinej xD Asi jsem rozmazlenej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 ty seš jak já tyve :D taky půl roku a kupuju jinej.btw teď mám HTC Dream a sem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 řekněme,že N97 mini je v cenové relaci okolo 10ti tisíc...já bych určitě doporučil Sony ericsson xperia x1,nebo x2.X2 je trochu dražší ale vyplatí se...(Xperia sérii vyrábí HTC)... Ty vole ty si mi expert jak hov*no :lol: Řekněme, že se nejedná zas o tak špatný foun, oproti své větší setřičce má menš display a chybí na klávesnici d-pad, ale zas na druhou stranu se na ní líp píše. Ale já bych si jí třeba nekoupil kvůli malému displayi a výkonu. Pokud chceš něco do 10k máš mnohem lepší možnosti. Rozhodně ale neber Xperii X1, měl jsem jí a né, že by mi na ní něco extra vadilo, ale ten display je prostě prťavý a rozlišení na jeho velikost až moc velký, navíc má nepožitelný reprák (i na vyzvánění málo) a ne zrovna povedený foťák. Jinak zpracování je ok, akorát se z kovových částí rychle a snadno ošoupe lak. S výkonem je to bohužel stejné jako u nokie, tady nic extra nečekej, tyhle čipové sady s procesory od quallcomu na 528mhz je největší brak, vůbec nepočítej s plynulým videem v nativním rozlišení displaye! Xperie X2 už je na tom lépe, procesor má sice pořád stejný, ale už má větší display, lepší foťák a stereoreproduktory. Bohužel je celkem drahá a osobně si myslím, že za to nestojí. Vlastně jediný telefon, na který se opravdu těším je Xperia X10 od SE. V téhle cenové hranici ti mohu doporučit např Samsung Omnia II a nebo Samsung i8910 HD (za 11500 šedivka) a nový s inzerátu do 10k určitě. Za tu cenu je to bezkonkurenční telefon. Špičkový display, foťák, zvuk, bezva výkon (HD ready video no problem), nabízí prakticky vše, na co si vzpomeneš a krom nokie N900 snad není na trhu lepšího mobilu (ani ta N900 není ve všem lepší). A pokud nechceš dotykovku tak ber buď SE W995 (taky jsem měl) a nebo s více možnostmi nějakou tu chytrou nokii. Jsou to vesměs dobré founy, s klasickým vyladěným symbianem a většinou i s dobrými foťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 já sem psal svou zkušenost...jinak se samsungama nechci mít už nikdy nic společnýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Já už zase nic s Nokií xD N82 a 5800 mi bohatě stačili. Do samsunga jsem nechtěl jít vůbec (dřív mi vadila malá podpora java her :D) ale po představení Omnie HD jsem si usmyslel, že jí musím mít a opravdu po všech stránkách perfektní telfon. No za vše mluví brutálně rostoucí podíl samsungu na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.