Chemo1468624617 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 aaa, tady je pan chytrej :dozey:adhoc a gamesharing se lisi jen tim, ze na gamesharing potrebujes jen jednu kopii hry :roll: Chces mi rict, ze v Buzzovi je AD-hoc jestli jo tak kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 neni tam nahodou multiplayer nebo si to pletu se starsim buzzem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 neni tam nahodou multiplayer nebo si to pletu se starsim buzzem ? je tam multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 je tam multiplayer Chces mi rict, ze v Buzzovi je AD-hoc jestli jo tak kde? tak vidis, je tam multiplayer :roll: a na tom starym Buzzovi byl i gamesharing, nevim jak na tomhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladisak Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 Asi to je super hra, ale mě nejde spustit :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Únor 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2010 tak vidis, je tam multiplayer :roll:a na tom starym Buzzovi byl i gamesharing, nevim jak na tomhle Ale Ad-hoc tam neni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 paradní hra zabavi se cela rodina a príbuzni,kamradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
19george68 Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ahoj, dají se někde dokoupit nové, doplňující otázky do této skvělé hry v CZ jazyce??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ahoj, dají se někde dokoupit nové, doplňující otázky do této skvělé hry v CZ jazyce??? Asi ne. Je to skoda. Nebo si vytvorit vlastni kvíz to by bylo dobry. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 hele lidi mám problem nevíte co stíím ???? stahl jsem si verzi z uložta ale kdyžtak pustim tak je tam jen čerá obrazovka a nicse neděje pomuže jen vyndánoi baterky diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.