white Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Zdravím. 1) Nainstaloval jsem si NFS: Shift 2) Spustil jsem hru a ,,ejhle" vyskočí na mě hláška že prý má verze Win není kompatibilní s tímto souborem (hrou...) 3) Je to Windows 7 x64 (original) a navíc, spolužák má stejný notebook, i stejný operační systém a hra se mu spustí bez problému... 4) Zkoušel jsem nastavit kompatibilitu s Windows XP (SP1,2) a Vistama (SP1) ale stejně nic... Čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 dej kompatibilitu windows 98 a stahni patch btw proc tam hazis 64bitovy widle?to mas snad 8gb ram?btw 64 bitovy maj obcas problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FreeMan Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 To nebude kompatibilitou, protože NFS: Shift je nová hra. Spíš bych to viděl na ty 64bit wokna. Tvůj kámoš má taky 64bit a jde mu to? Nebo jsi tím myslel, že má stejný windows, ale jsou 32bit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychlahuba Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 Ja jsem je na 64bit taky spustil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Leden 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 otazka mas Orig nebo Stahly Shifty Pokud stahly Tak tam skus hodit Jinek carck Resilo se to na warcenter.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Leden 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2010 otazka mas Orig nebo Stahly Shifty Pokud stahly Tak tam skus hodit Jinek carck Resilo se to na warcenter.cz KK Díky!.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
white
Zdravím.
1) Nainstaloval jsem si NFS: Shift
2) Spustil jsem hru a ,,ejhle" vyskočí na mě hláška že prý má verze Win není kompatibilní s tímto souborem (hrou...)
3) Je to Windows 7 x64 (original) a navíc, spolužák má stejný notebook, i stejný operační systém a hra se mu spustí bez problému...
4) Zkoušel jsem nastavit kompatibilitu s Windows XP (SP1,2) a Vistama (SP1) ale stejně nic...
Čím to může být?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.