milux Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 mam na pametovce piraty 3 cso hru a kdyz ju spustim hlasi mi to chybu. mam umd v mechanice aj sem to skousel na kernel 1.5 a 3.03 ale haze to jakousi chybu. poradte pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 mam na pametovce piraty 3 cso hru a kdyz ju spustim hlasi mi to chybu. mam umd v mechanice aj sem to skousel na kernel 1.5 a 3.03 ale haze to jakousi chybu. poradte pls musíš na vyšší FW...piráti na 3.03 nejdou...a pro příště nějakej smysluplnější název topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 musíš na vyšší FW...piráti na 3.03 nejdou...a pro příště nějakej smysluplnější název topicu diky sory za ten topic:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
milux
mam na pametovce piraty 3 cso hru a kdyz ju spustim hlasi mi to chybu. mam umd v mechanice aj sem to skousel na kernel 1.5 a 3.03 ale haze to jakousi chybu. poradte pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts