kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 caute tak jsme se se smakym hadali dostal sem ban ani se nedivim to chapu tekk mi ho dal uz uplynuly dva dny a nic na chatbox chodim pres ten link co sem daval games tak jestli mam porad ban a kdy mi vyprsi nebo jestli ten chatbox pres ten link funguje/nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 22, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Chatbox jde, asi máš ban :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Chatbox jde, asi máš ban :P ok tak jestli by sem mohl napsat tekk a jen mi rict na jak dlouho ho mam protoze vetsinou mi ho daval na den uplnyly dva dny a porad nic tak nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Dneska ti vyprší :lol: máš to napsaný v tý soukromý zprávě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 no jo:lol: ja sem vul prosim loccckkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 dopytle ten ban mam porad xD :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Tak napiš tekkovi,už jednou jsem mu to vlastně psal (nebo možná GameEsovi) že ban na čas prostě nefunguje,bude tě muset unbannout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 supr napsal jsem tekkovi uz jsou to 3 hodky sakra :D a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 supr napsal jsem tekkovi uz jsou to 3 hodky sakra :D a nic takovej chatbox závislák :lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Hele já jsem nedostal ban a chatbox se mi nezobrazuje, to je zrušenej? Já že to dělá jak IE tak Firefox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 javak810i: na chat ted musis zatím chodit prez tento odkaz: http://console-forum.net/mgc_cb_evo.php?do=view_chatbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 takovej chatbox závislák :lol::lol: Dal bych ti THX ale nejde to... :D Kubo, neboj se určitě to všechno dobře dopadne xDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.