Fashion02 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Zdarec,mám takový problém.Při hraní této hry mi přibližně po 3 minutách vybuchne celá vesnice a hodí mi to defeated...trošku jsem hledal a dozvěděl jsem se,že se to nestává jen mě.e to jakýsi ochraný prvek protí nelegálním verzím.Taky jsem se dočetl,že jen stačí si stáhnout nový crack.Ale bohužel,všechny cracky co jsem našel mi nešli :(.Nemáte někdo nějakej funční crack?Mám verzi 1.0 předem dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 refreeesh plz x(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 to tu nikdo nemá crack????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 zkus up na novější verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 No jo...ale mě to jaksi nejde,píše mi to že mám špatný / nemám registry,i když je smažu,tak to furt nejde :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Hmmm stejny problem byl i u jednicky po cca 3 minutach hrani vam to napsalo defeate a tacilo hra jenom reinstalovat a slo to, nevim cim to bylo ale stacilo, pokud si to nezkousel zkus to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Mno to je ten problém...nepůjde reinstalace jelikož mám tu nainstalovanou hru zkopčenou z jiného PC na flashku a následně na můj PC :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Leden 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 refresh :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 áááá!!! refresh plz !:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Tak si ji půjč znova/stáhni/kup a moc se tu neoháněj s nějakými nelegálními verzemi hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Leden 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 mno to si mi pomoh teda :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Únor 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 tk teda lock.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shukry1 Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 tak si ji stáhni a máš to lepší než to mít skopčený! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.