Fenix1468622475 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Vypada na zajimavej fotbalek jen skoda ze neurcily datum vydani, http://www.gametrailers.com/player/44808.html Popis hry: Svět Warhammeru známe jako místo neustálých válek, bojišť, kde sviští meče a sekery. Ale ani skřeti, trpaslíci a temní elfové se neobejdou bez odpočinku. Co třeba fotbalové utkání? Tedy samozřejmě podle nátury, kterou rasy ve Warhammeru mají. Takže Blood Bowl je spíše mixem boje a sportu, zkrátka takové hodně brutální rugby :-) datum vydani stanoveno na 2Q roku 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Vypada to vazne dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 hehe...muze byt dobre.. uvidime (aspon nejakej jinej pohled na fotbalek:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lysua Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Zdravím, našel jsem tady ke stažení hru Blood Bowl. Nestahoval jste jí už někdo a nezkoušel? Zajímali by mě dojmy ze hry. Vypadá docela dobře a má zajímavej napád. Taky mě zajíma jestli se dá hrát multiplayer na jedný konzoli a nebo po system-link. Díky za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 No, bez znalosti principů stolní verze je těžká na naučení, samozřejmě je to v angličtině:) Já bych to trošku přirovnal k šáchům. Zatím jsem hrál turn-based mod. Asi tři zápasy a nepochopil. Může to být zajímavé, jen se do toho musíš fakt kousnout a zkoušet. MP určitě je, ale nevim jak to je vychytaný;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 a ja myslel ze je to americky fotbal akorat jako strategie... jinak pokud mate radi amer. fotbal me se hodne libi Blitz: The League II to je rezba http://www.youtube.com/watch?v=upjDnKbSOzM a mnohem vetsi zabava nez Madden NFL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 souhlasím s 3FF3CT-em blitz je opravdu zábava a ve dvou?největší zábava opravdu doporučuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.