Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Blood Bowl

Fenix1468622475

Recommended Posts

Vypada na zajimavej fotbalek jen skoda ze neurcily datum vydani,

http://www.gametrailers.com/player/44808.html

Popis hry:

Svět Warhammeru známe jako místo neustálých válek, bojišť, kde sviští meče a sekery. Ale ani skřeti, trpaslíci a temní elfové se neobejdou bez odpočinku. Co třeba fotbalové utkání? Tedy samozřejmě podle nátury, kterou rasy ve Warhammeru mají. Takže Blood Bowl je spíše mixem boje a sportu, zkrátka takové hodně brutální rugby :-)

datum vydani stanoveno na 2Q roku 2009

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 11 months later...

Zdravím,

našel jsem tady ke stažení hru Blood Bowl. Nestahoval jste jí už někdo a nezkoušel? Zajímali by mě dojmy ze hry. Vypadá docela dobře a má zajímavej napád. Taky mě zajíma jestli se dá hrát multiplayer na jedný konzoli a nebo po system-link.

Díky za každou odpověď

Odkaz ke komentáři

No, bez znalosti principů stolní verze je těžká na naučení, samozřejmě je to v angličtině:) Já bych to trošku přirovnal k šáchům. Zatím jsem hrál turn-based mod. Asi tři zápasy a nepochopil. Může to být zajímavé, jen se do toho musíš fakt kousnout a zkoušet. MP určitě je, ale nevim jak to je vychytaný;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu