Fenix1468622475 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2009 Vypada na zajimavej fotbalek jen skoda ze neurcily datum vydani, http://www.gametrailers.com/player/44808.html Popis hry: Svět Warhammeru známe jako místo neustálých válek, bojišť, kde sviští meče a sekery. Ale ani skřeti, trpaslíci a temní elfové se neobejdou bez odpočinku. Co třeba fotbalové utkání? Tedy samozřejmě podle nátury, kterou rasy ve Warhammeru mají. Takže Blood Bowl je spíše mixem boje a sportu, zkrátka takové hodně brutální rugby :-) datum vydani stanoveno na 2Q roku 2009 Citovat
Senpu Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2009 hehe...muze byt dobre.. uvidime (aspon nejakej jinej pohled na fotbalek:D) Citovat
lysua Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2010 Zdravím, našel jsem tady ke stažení hru Blood Bowl. Nestahoval jste jí už někdo a nezkoušel? Zajímali by mě dojmy ze hry. Vypadá docela dobře a má zajímavej napád. Taky mě zajíma jestli se dá hrát multiplayer na jedný konzoli a nebo po system-link. Díky za každou odpověď Citovat
Shaman Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 No, bez znalosti principů stolní verze je těžká na naučení, samozřejmě je to v angličtině:) Já bych to trošku přirovnal k šáchům. Zatím jsem hrál turn-based mod. Asi tři zápasy a nepochopil. Může to být zajímavé, jen se do toho musíš fakt kousnout a zkoušet. MP určitě je, ale nevim jak to je vychytaný;) Citovat
3FF3CT Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2010 a ja myslel ze je to americky fotbal akorat jako strategie... jinak pokud mate radi amer. fotbal me se hodne libi Blitz: The League II to je rezba http://www.youtube.com/watch?v=upjDnKbSOzM a mnohem vetsi zabava nez Madden NFL... Citovat
jakubgaluszka Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2010 souhlasím s 3FF3CT-em blitz je opravdu zábava a ve dvou?největší zábava opravdu doporučuji Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.