yetinko Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Vie mi niekto poradit mam Custom FW 3.30 s Pro Evolution Soccer 2006 mi stale seka...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Vie mi niekto poradit mam Custom FW 3.30 s Pro Evolution Soccer 2006 mi stale seka...:roll: pokud máš CSO zkus převíst do ISO...nebo přetaktovat CPU...možná máš fake kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 pokud máš CSO zkus převíst do ISO...nebo přetaktovat CPU...možná máš fake kartu Je to v iso a co zanamena pretaktovat:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 V recovery menu cpu speed a vyber u posledniho 333mhz ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Je to v iso a co zanamena pretaktovat:roll: přetaktovat= zvýšit rychlost procesoru...ale pokud to máš v ISO tak máš asi fake kartu a ještě dotaz...seká se to furt nebo jen se to sekna a vypne se PSp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macoo Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 přetaktovat= zvýšit rychlost procesoru...ale pokud to máš v ISO tak máš asi fake kartua ještě dotaz...seká se to furt nebo jen se to sekna a vypne se PSp? Ty si to zle pochopil to sa nesekne...To seka ked hrajem ako keby to nezvladalo tu grafiku alebo co ako na PC ked nezvlada hru..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 Ty si to zle pochopil to sa nesekne...To seka ked hrajem ako keby to nezvladalo tu grafiku alebo co ako na PC ked nezvlada hru..:roll: takže přetaktovat....a karta bude zřejmě fake....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Červen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2007 takže přetaktovat....a karta bude zřejmě fake....... Co znamena přetaktovat....:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 No poradi mi niekto aby to nesekalo co mam spravit:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 vypni PSP...podrž tlačítko min. 5 s....tak ho zapni a hnde zmáčky a drž R...dostaneš se do recovery menu..tam dej cpu speed a speed in iso/umd dej na 333mhz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 vypni PSP...podrž tlačítko min. 5 s....tak ho zapni a hnde zmáčky a drž R...dostaneš se do recovery menu..tam dej cpu speed a speed in iso/umd dej na 333mhz No teraz som to spravil ale ziadne zmeny stale to seka a ja to chcem tak strasnee hrat:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 No teraz som to spravil ale ziadne zmeny stale to seka a ja to chcem tak strasnee hrat:cry: no tak si asi stáh špatnej rip....stáhni plnou verzi :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 no tak si asi stáh špatnej rip....stáhni plnou verzi :thumbup:Ok aj tak diky za pomoc:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David79 Odesláno Červen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 Naformátuj kartu na FAT16 asi máš fake kartu,já mám taky fake kartu,taky se mi sekalo PROEVO i FIFA a po naformátování na FAT16 je vše ok (postup:složky z karty se překopíruj někam do počítače,pak dej ovládací panely,správce zařízení nebo nástroje pro správu/správce počítače/správce disků najed na pamětovou kartu (G,H??),pravý tlačítko myši,naformátovat na FAT nebo FAT16,po naformátování překopíruj uložené složky zpět na memory-nedávej v PSP formátovat kartu,protože PSP ji formátuje tuším na FAT32,prostě musíš si udělat zálohu těch složek na memory kartě),tady je ještě odkaz http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=5677&highlight=fat16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetinko Odesláno Červen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2007 David79 diky moc uz mi to neseka suuuuuper:bash: :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yetinko
Vie mi niekto poradit mam Custom FW 3.30 s Pro Evolution Soccer 2006 mi stale seka...:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts