rodier Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Ahoj vsem tak mi prisla PS3 :-) mam k ni zatim jen klasickej AV kabel (+scart) no a tak to mam zapojene klasicky PS3 - > avkabel - > vgabox - > vgakabel -> LCD s vga+dvi Vim ze to asi vyresi HDMI - DVI kabel, ale ten ted nemam a v kramech tu maj uz zavreno :-( tak asi az v pondeli.. proto se ptam Je normalni aby teda PS3 pres AV mela jen PAL rozliseni? zkousel jsem tam nastavovat jako zdroj AV i AV+SCART no a pri display test vzdy jen modrej obraz (cernej obraz). Rikal jsem si ze to muze byt tim vgaboxem, ale jde o kvalitni AverTV u ktereho mi normalne Xbox360 tusim fungoval v HDTV (aspon 720p) nejaka rada? vypada to v pal na 20" LCD dost osklive :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Nejspíš to bude tím, že PS3 přes Av takový rozlišení těžko dá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodier Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 jasny no, zejtra jdu pro HDMI .. je to fakt hruza :_D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ikingi Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 přes AV to máš jen PAL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rodier
Ahoj vsem
tak mi prisla PS3 :-) mam k ni zatim jen klasickej AV kabel (+scart) no a tak to mam zapojene klasicky
PS3 - > avkabel - > vgabox - > vgakabel -> LCD s vga+dvi
Vim ze to asi vyresi HDMI - DVI kabel, ale ten ted nemam a v kramech tu maj uz zavreno :-( tak asi az v pondeli.. proto se ptam
Je normalni aby teda PS3 pres AV mela jen PAL rozliseni?
zkousel jsem tam nastavovat jako zdroj AV i AV+SCART no a pri display test vzdy jen modrej obraz (cernej obraz).
Rikal jsem si ze to muze byt tim vgaboxem, ale jde o kvalitni AverTV u ktereho mi normalne Xbox360 tusim fungoval v HDTV (aspon 720p)
nejaka rada? vypada to v pal na 20" LCD dost osklive :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.