rodier Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2010 Ahoj vsem tak mi prisla PS3 :-) mam k ni zatim jen klasickej AV kabel (+scart) no a tak to mam zapojene klasicky PS3 - > avkabel - > vgabox - > vgakabel -> LCD s vga+dvi Vim ze to asi vyresi HDMI - DVI kabel, ale ten ted nemam a v kramech tu maj uz zavreno :-( tak asi az v pondeli.. proto se ptam Je normalni aby teda PS3 pres AV mela jen PAL rozliseni? zkousel jsem tam nastavovat jako zdroj AV i AV+SCART no a pri display test vzdy jen modrej obraz (cernej obraz). Rikal jsem si ze to muze byt tim vgaboxem, ale jde o kvalitni AverTV u ktereho mi normalne Xbox360 tusim fungoval v HDTV (aspon 720p) nejaka rada? vypada to v pal na 20" LCD dost osklive :-( Citovat
0 tekken90 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2010 Nejspíš to bude tím, že PS3 přes Av takový rozlišení těžko dá... Citovat
0 rodier Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 23, 2010 jasny no, zejtra jdu pro HDMI .. je to fakt hruza :_D Citovat
Otázka
rodier
Ahoj vsem
tak mi prisla PS3 :-) mam k ni zatim jen klasickej AV kabel (+scart) no a tak to mam zapojene klasicky
PS3 - > avkabel - > vgabox - > vgakabel -> LCD s vga+dvi
Vim ze to asi vyresi HDMI - DVI kabel, ale ten ted nemam a v kramech tu maj uz zavreno :-( tak asi az v pondeli.. proto se ptam
Je normalni aby teda PS3 pres AV mela jen PAL rozliseni?
zkousel jsem tam nastavovat jako zdroj AV i AV+SCART no a pri display test vzdy jen modrej obraz (cernej obraz).
Rikal jsem si ze to muze byt tim vgaboxem, ale jde o kvalitni AverTV u ktereho mi normalne Xbox360 tusim fungoval v HDTV (aspon 720p)
nejaka rada? vypada to v pal na 20" LCD dost osklive :-(
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.