Jarisak Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Zdravim, neznáte nějaký hry který by rozjel mininotes spíš ve stylu neigbours from hell, takovy "picovinky" nenarocny, ale zas ne sracky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 nfs most wanted,mozna emulator ps1 rikam moza potom gta 3 ,nhl 06 mozna 08 ,cod 1 cod 2 muzes zkusit i 4ky ktery sou hodne dobre optimalizovany ale asi ti nepojedou no a pak free run nhl 08 nba 08 sims 2 mozna a dalsi uz nevim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Simpsons hit a run, resident evil 3 mozna i 4,gta 3 a asi i vc,nfs underground 2,playboy the manison mozna singles flirt up your life a wowko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darius15 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 hlavně záleží o jaký netbook se jedná jestli je s IONem tak cod4 a pod. hry ti pujdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Kuba si děláš srandu ? cod 2,4 ? Úplně nereálný. Mám o něco silnější netbook (místo atomu Dothan) a seká se i jednička, to dokonce s nataktovaným procákem na 1300Mhz. Mafia jede slušně, gta 3, VC, i SA (All Low tak 15-20fps), HL1, Worms armagedon i nějaký 3D, HoMaM III, 4, UT1, Serious Sam, Quake III, RA 1,2. PS: samozřejmě myslím netbooky typu (Atom(Dothan)+GMA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Kuba si děláš srandu ? cod 2,4 ? Úplně nereálný. Mám o něco silnější netbook (místo atomu Dothan) a seká se i jednička, to dokonce s nataktovaným procákem na 1300Mhz. Mafia jede slušně, gta 3, VC, i SA (All Low tak 15-20fps), HL1, Worms armagedon i nějaký 3D, HoMaM III, 4, UT1, Serious Sam, Quake III, RA 1,2. PS: samozřejmě myslím netbooky typu (Atom(Dothan)+GMA) snad se muzu zeptat..ty mas jakej notas?(mini)a tu GMA mas 950?a to CPU v zakladu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 tak mě na Asus eee 1000h jelo GTA 3 naprosto plynule a je to taky atom s gma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 tak já mám dvoujádrovej procák u NB ale mám grafiku GMA950 (která se dá rovnat netbooku až na ten procák ale napíšu to sem) a GTA SA rozjedu na low deitaily s rozlišením 1024x720 s dobrným sekáním (hlavně v LV), Most Wanted rozjedu na low deitaily dobře, NFS Carbon na low se sekáním, CS 1.6 občasné mini sekání a při výbuchu to totálně seká, Max Payne jede úplně v pohodě. Pak Simpsons Hit and Run, ToonQuad, NFS Hot Pursuit 2, State of War, Colin McRay Rally 2 atd... běží v pohodě. hodnotím to tedy podle grafické karty která je celkem veliký mínus mého notebooku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 tak já mám dvoujádrovej procák u NB ale mám grafiku GMA950 (která se dá rovnat netbooku až na ten procák ale napíšu to sem) a GTA SA rozjedu na low deitaily s rozlišením 1024x720 s dobrným sekáním (hlavně v LV), Most Wanted rozjedu na low deitaily dobře, NFS Carbon na low se sekáním, CS 1.6 občasné mini sekání a při výbuchu to totálně seká, Max Payne jede úplně v pohodě. Pak Simpsons Hit and Run, ToonQuad, NFS Hot Pursuit 2, State of War, Colin McRay Rally 2 atd... běží v pohodě. hodnotím to tedy podle grafické karty která je celkem veliký mínus mého notebooku :( jo aha:D takze to bude GMA 915 jeste horsi :D takze aspon s 950:)...ja bych chtel nejakej notas za to moje pc a aspon aby tam slo GTA:SA no :) tak se ptam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 GMA 915 je sice o pár procent horší ale procesor je jinde, zkus na Atomu a GMA 950 spustit Mafii na nejvyšší detaily a nativní rozlišení. Chtěl bych vidět jak to pojede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 GMA 915 je sice o pár procent horší ale procesor je jinde, zkus na Atomu a GMA 950 spustit Mafii na nejvyšší detaily a nativní rozlišení. Chtěl bych vidět jak to pojede :) jo aha..takze ta 915 tak o moc horsi neni?treba GTA:SA to da?ja bych chtel nejakej notas aspon aby to melo 1jadro 1.8-2.0Ghz Ramky se tam daj kdyztak dokoupit a nejakou tu grafiku aby to rozjelo aspon GTA:SA...a aby to byl normalni 15.4LCD....jakej by takovej nejakej byl dobrej a levnej? popripadne co ti mininotasky za tu nizkou cenu?co to tak rozjede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 No netbooky nejsou na hraní,možná tak starší hry jako Fallout 2,Diablo 2,ale nějaký náročnější 3Dčka,jako je Far Cry 1 bych neočekával.Možná CS 1.6,ale je možný že taky pojede blbě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 Ja Far Cry na Hp530 s 1,5gb ram,1,6ghz procak a 950gma rozjel na low plynule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chemo1468624617 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Warcraft III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 No zrovna GTA : SA sem nezkoušel ale řekl bych že to nebude nic extra tak 15-20 fps (videa youtube), když bych přidal OC přes FSB tak by to plynulé mohlo být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spetsnaz Odesláno Únor 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2010 Série Fallout (kromě 3) Gothic 1 Baldurs Gate TES III : Morrowind Jsou to dobrý a nenáročný hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 Plants vs Zombie (recenze), World of Goo (recenze), ze stříleček třeba Max Payne, Hitman, Half-Life.. Stačí zadat třeba do youtubu eee gaming a hned uvidíš co všechno se na tom dá rozject. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.