trezzor Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 otázka pro debila :bash:jak bych měl tu hru správně vypálit nevim jesli mám update dash nový mám to před vypálením zase patchnout nebo nějak jinak pls poradte nechci tu hru 2x pálit já peníze netisku a disku us moc nemám buda rad za kazdou odpověd pošlu kdyztak :thanks:: Flash mas aky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 jj díky moc za radu radsi se jestě před tim kouknu na livko na ten update jestli ho us nemam dikes posilam thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Flash mas aky? mám verzi 1.51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 mám verzi 1.51 No, ako ti poradil patricenko, ze iba vypal, tak si asi vela nezahras...budes to musiet najprv opatchovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 No, ako ti poradil patricenko, ze iba vypal, tak si asi vela nezahras...budes to musiet najprv opatchovat. jj díky rozumim před vypálením opatchovat vypálit a užít si hraní díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2010 Ty si pred 2 mesiacmi nestiahol dash 8955 z xbox.com a neupdatol si konzolu? ne ja ty hry nepatchuju já puřívám iso takže mi to nabídne samo a jakej ej teda rozdíl když před dvěma měsící byl 8955 i wave 4 ho ma a anejednou ho ma AoT40day aje to automaticky wave6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Mě se to přes usb neupdatuje,píše mi že to neni možný..Použil jsem tenhle update http://www.anonym.to/?http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htm Nevíte čim to je? Jinou možnost nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 Mě se to přes usb neupdatuje,píše mi že to neni možný..Použil jsem tenhle update http://www.anonym.to/?http://www.xbox.com/cs-CZ/support/xbox360/system-update.htmNevíte čim to je? Jinou možnost nemam.. USB flashku mas formatovanu na FAT32? v NTFS na X360 nefunguje. Po stiahnuti a rozbaleni si dal na flashku "System update"...tak to musi ist. Aky mas dash uz v konzole? V settings/system info...2.0.xxxx.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 USB flashku mas formatovanu na FAT32? v NTFS na X360 nefunguje.Po stiahnuti a rozbaleni si dal na flashku "System update"...tak to musi ist. Aky mas dash uz v konzole? V settings/system info...2.0.xxxx.0. Dash mam 8955,jak to myslíš s tou flashkou? Kolikrát jsem z tý flashky updatoval a ted to nejde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 to je nejnovější dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 to je nejnovější dash To je zvláštní,chce furt update a hra neběží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2010 pokdu je mi známo 2.0.8955.0 je nejnovější pokud ne tak je to divný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2010 žadnej wawe 5 a 6 není je přeci normalní že na noví hry daj novjejší dash dash není jenom ochrana ale i aktualizace http://abgx360.net/verified.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 army of two : 40days je wawe 6 hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 zdravym dohrál jsem tuhle super hru a řekl sem si že z ní vytáhnu achievementu co to pude a mám problém narazil jsem na achievement chaaaaarge a nevim co přesně znamená a jak ho udělat a ještě bych potřevoval pomoc s achievementem unkreable na jaký kolo byste mi doporucily ho udělat díky moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zombiiie Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj lidičky! Hraju tuto hru se sestrou a ve dvou je to nepřekonatelná hra... Mám ae problém a chtel bych se zeptat někoho kdo už to třeba hrál... Kdo hral tak poradte pls: V misi Highways je tam potom takovej boss s rotačákem a mega brněním. Nejde ho nijak roztřílet tak jestli na to je nějaká specialita :cheesygrin: pls poraďte určo ste to někdo prošli, fakt dělali sme to asi 30x a neznam moznost jak ho dostat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 musíš mu střílet do těch ruksaků s nabojema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zombiiie Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jojo ja sem prave myslel ze do toho cervenyho jak ma na tom kulometu, takže ty c má na zádech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidosiny Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ty ruksaky ma na bocich.pak je tam jeste jeden s plamenometem a tomu musis rozstrilet nadrze co ma na zadech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ty ruksaky ma na bocich.pak je tam jeste jeden s plamenometem a tomu musis rozstrilet nadrze co ma na zadech. Ruksaky ma 3 okolo pasa. Jeden na zadku a 2 na bokoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zombiiie Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 jj jasny uz to mam, diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 ja mam dotaz kdyz hraju ve dvou s kamosem mame moznost mnohem vic co-op pohybu nez kdyz hraju s pc, je tu nejaka moznost jak nejak toho pocitacovyho hrace "vylepsit"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2010 To zombiiie : mam dojem,že to taky šlo tak,že si mu pod nohy mrsknul granat on spadnul a šlo ho rostřílet bo byl na zádech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashCZ Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Nazdar. Nevíte někdo jak se dostat k extraction když jsem to nedostal za předobědnání? vyjde to třeba jako DLC? A kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weskerumbrella Odesláno Únor 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2010 army of two : 40days je wawe 6 hra Vypalil jsem to dokonce 2x jednou bez patche (nejede porad chce update) a podruhe s patchem ale dela to to same porad to dokola chce update.Tak vi nekdo co s tim ?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.