kuba741 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Caute chci se zeptat jestli na psp existje hra jako saboteur neco na ten zpusob,gta lcs vcs a chinatown wars jsem hral diky za odpovedi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Assasin Scereed Blood line ... možnosti parkouru .. free open word Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Assasin Scereed Blood line ... možnosti parkouru .. free open word to jsem taky hral dobra hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 A co MGS? To jsi zkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 nn nezkousel :D a pry je dobry final fantasy i kdyz to neni jako saboteur pry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Saboteur je celkem dost originální hra, když pominu způsob GTA... Prostě nic takovýho není... Ale můžeš zkusit tohle x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 tekku to jsem hral v prvnii tride to byl jeste comp na kazety:lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
Caute chci se zeptat jestli na psp existje hra jako saboteur neco na ten zpusob,gta lcs vcs a chinatown wars jsem hral diky za odpovedi :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.