rtepik Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Ahoj, rad bych znal Vas nazor a pripadne rady, vystudoval jsem SPS strojirenstvi, cca 3 roky pracuji, nasetril jsem si nejake penize a priblizne 2 mesice premyslim, ze bych si chtel udelat jeste jednu stredni skolu, nebo ocebni obor, termin odeslani prihlasek se blizi, samozrejme bych si nejdrive musel promluvit s vedenim skoly, nema nekdo z Vas obdobnou zkusenost nebo rady? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 a nechtěl by jsi radši jít na výšku protože je to lepší jinak kámoš dělal dvě střední a myslím že nemusel chodit na všechny hodiny ale jen na ty odborné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 kolik pak sis si našetřil ? a co chceš vystudovat ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 záleží na tom jestli jestli ti obor který chceš ještě studovat na něco bude....můj názor je ten, že pokud máš maturitu tak asi nezáleží na tom jaký předměty tam máš, ale že máš ten cár papíru s názvem "maturitní vysvědčení".Podle mě by ti to bylo maximálně k tomu,aby sis prohloubil své znalosti v oboru.Jinak asi bych taky doporučil jak je již zde zmíněné udělat si vysokou nebo aspoň VOŠ.Ale já sám nemohu pořádně radit protože hned po maturitě jsem šel dělat.Tudíž osobní zkušenost nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 kolik pak sis si našetřil ? a co chceš vystudovat ještě? dost na to, aby me nemuseli zivit rodice, mel na dojizdeni, ucebnice atd., uvazuji nejspise o elektrikari nebo technicke administrative Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jdi radši na VŠ, nebo VOŠ - tím se "papírem" někam posuneš. Další střední podle mě nemá moc smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jdi radši na VŠ, nebo VOŠ - tím se "papírem" někam posuneš. Další střední podle mě nemá moc smysl... na VŠ nebo VOŠ me to nelaka, ja chci proste umet jeste dalsi obor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 No chtít můžeš, ale. Čím vyšší vzdělání, tím vyšší plat obvykle.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 4 zabité roky! stojí ti ta střední za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtepik Odesláno Leden 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 4 zabité roky! stojí ti ta střední za to? proc zabite?? muzu si privydelavat i pri tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 předpokladam, že je ti tak 21,22 let ... v tom věku budeš nastupovat na střední nevim nevim, uvědom si, že budeš ve třídě s 15letejma "dětma"... jak ty tak oni budou mít jinej pohled na svět, to je jakoby mi někdo řekl, abych ted šel do 9.třídy základní školy mezi pubertaky, pro ktery jsou BOOM velky kozy.... osobně si nedokažu v tom věku představit denní docházku, maximálně že bych tu školu dělal dalkově... ale i to je bullshit.. řeknu ti to asi takhle: to co chceš udělat je hloupost, ale to potom zjistíš sám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 předpokladam, že je ti tak 21,22 let ... v tom věku budeš nastupovat na střední nevim nevim, uvědom si, že budeš ve třídě s 15letejma "dětma"... jak ty tak oni budou mít jinej pohled na svět, to je jakoby mi někdo řekl, abych ted šel do 9.třídy základní školy mezi pubertaky, pro ktery jsou BOOM velky kozy.... osobně si nedokažu v tom věku představit denní docházku, maximálně že bych tu školu dělal dalkově... ale i to je bullshit..řeknu ti to asi takhle: to co chceš udělat je hloupost, ale to potom zjistíš sám ;) Muze studovat dalkove nebo individualne.. Vubec nemusi a asi urcite nebude ve tride s 15 letejma detma.. Ale souhlasim, ze je to vicemene k nicemu. Pri hledani zamestnani ti to moc nepomuze a pro zlepseni platu take ne. Udelej si alespon VOS, ta neni o moc tezsi, nez stredni - je to proste pokracovani. (predpokladam, ze na VS nemas..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Na VŠ můžeš studovat jaký obor chceš, stačí se tam dostat. Hodně slečen, večírků, spousta znalostí...co víc si můžeš přát? Nic z tohodle ti střední škola nedá, ne technický obor. Navíc na VŠ můžeš využít Erasmus, teda pokud budeš dost dobrý. VOŠ si nedělej, jsou to neuznávané školy, které byly vytvořeny pouze z ekonomického hlediska -> předchozí finanční krize. Studenti proto nemuseli být rok na pracáku a mohli studovat dále. V zahraničí o tom slyšet nechtějí, u nás se na to přihlíží "zlehka". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.