Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vas nazor?? chci si udelat jeste jednu skolu

rtepik

Recommended Posts

Ahoj,

rad bych znal Vas nazor a pripadne rady, vystudoval jsem SPS strojirenstvi, cca 3 roky pracuji, nasetril jsem si nejake penize a priblizne 2 mesice premyslim, ze bych si chtel udelat jeste jednu stredni skolu, nebo ocebni obor, termin odeslani prihlasek se blizi, samozrejme bych si nejdrive musel promluvit s vedenim skoly, nema nekdo z Vas obdobnou zkusenost nebo rady? Dekuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

záleží na tom jestli jestli ti obor který chceš ještě studovat na něco bude....můj názor je ten, že pokud máš maturitu tak asi nezáleží na tom jaký předměty tam máš, ale že máš ten cár papíru s názvem "maturitní vysvědčení".Podle mě by ti to bylo maximálně k tomu,aby sis prohloubil své znalosti v oboru.Jinak asi bych taky doporučil jak je již zde zmíněné udělat si vysokou nebo aspoň VOŠ.Ale já sám nemohu pořádně radit protože hned po maturitě jsem šel dělat.Tudíž osobní zkušenost nemám...

Odkaz ke komentáři

předpokladam, že je ti tak 21,22 let ... v tom věku budeš nastupovat na střední nevim nevim, uvědom si, že budeš ve třídě s 15letejma "dětma"... jak ty tak oni budou mít jinej pohled na svět, to je jakoby mi někdo řekl, abych ted šel do 9.třídy základní školy mezi pubertaky, pro ktery jsou BOOM velky kozy.... osobně si nedokažu v tom věku představit denní docházku, maximálně že bych tu školu dělal dalkově... ale i to je bullshit..

řeknu ti to asi takhle: to co chceš udělat je hloupost, ale to potom zjistíš sám ;)

Odkaz ke komentáři

předpokladam, že je ti tak 21,22 let ... v tom věku budeš nastupovat na střední nevim nevim, uvědom si, že budeš ve třídě s 15letejma "dětma"... jak ty tak oni budou mít jinej pohled na svět, to je jakoby mi někdo řekl, abych ted šel do 9.třídy základní školy mezi pubertaky, pro ktery jsou BOOM velky kozy.... osobně si nedokažu v tom věku představit denní docházku, maximálně že bych tu školu dělal dalkově... ale i to je bullshit..

řeknu ti to asi takhle: to co chceš udělat je hloupost, ale to potom zjistíš sám ;)

Muze studovat dalkove nebo individualne.. Vubec nemusi a asi urcite nebude ve tride s 15 letejma detma..

Ale souhlasim, ze je to vicemene k nicemu. Pri hledani zamestnani ti to moc nepomuze a pro zlepseni platu take ne. Udelej si alespon VOS, ta neni o moc tezsi, nez stredni - je to proste pokracovani. (predpokladam, ze na VS nemas..)

Odkaz ke komentáři

Na VŠ můžeš studovat jaký obor chceš, stačí se tam dostat.

Hodně slečen, večírků, spousta znalostí...co víc si můžeš přát?

Nic z tohodle ti střední škola nedá, ne technický obor.

Navíc na VŠ můžeš využít Erasmus, teda pokud budeš dost dobrý.

VOŠ si nedělej, jsou to neuznávané školy, které byly vytvořeny pouze z ekonomického hlediska -> předchozí finanční krize.

Studenti proto nemuseli být rok na pracáku a mohli studovat dále.

V zahraničí o tom slyšet nechtějí, u nás se na to přihlíží "zlehka".

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu