NuM3Ro Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Ahoj vy moraváci ja sem přímo v ostravy jezdím všude Opava či Havířof nebo Frýdek-Místek. MG, omluvám se za Spam, ale jak někdo a kord moravák může napsat HavířoF :blink2: už tedy jen čekám na Plseň, Ostrafu, Chep, Ústí nat Labem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TychoBraves Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Zdravím, Jsem taky z ostravy a nebráním se nějakému tomu půjčování her :) ... Ty moje mám v signatuře... Jinak mám na prodej 2filmy na BD a to transformers 1 a poslední samuraj každy po 250.- :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Ty Transformery bych vzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Negto - a co bys chtěl z mého seznamu půjčit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Šlo by granturismo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TychoBraves Odesláno Srpen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2010 Element mě by od tebe zajímalo uncharted 1 a 2 tak kdyby té z mých her něco zaujalo tak dej vědet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Z her mne nechytlo nic, protože God of War III si chci koupit, MW2 mám, Fallouta mám na PC a Killzone mne nechytil. Ale něco domluvíme. Napiš mi vzkaz s nějakým kontaktem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Negto - Prologue by samozrejme sel, to demo ti ukazu jen na sve konzoli. Posli mi do vzkazniku kontakt na sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Ostrava-Poruba :) Svinov se zrušil a co vím jsou teď jen na Kotvě ;) BTW koupím MGS4 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Ostrava-Poruba :)Svinov se zrušil a co vím jsou teď jen na Kotvě ;) BTW koupím MGS4 ;) Z Poruby jsem taky, ale jinak svinov se nezrušil, ale přemístil, je 2-3 zastávky dál, směr Mariánské hory, hned po pravé straně od zastávky, určitě si toho všimnete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Z Poruby jsem taky, ale jinak svinov se nezrušil, ale přemístil, je 2-3 zastávky dál, směr Mariánské hory, hned po pravé straně od zastávky, určitě si toho všimnete :) Pls kde tam?? (záchytný bod Alfacomp) ...já právě četl jak to tam ten mladej vyklízel že jsou teď jen na Kotvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Prostě vystoupíš na zastávce hulváky a je to hned po pravé straně :) Už jsem tam 2x byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Když se jede ze Svinova, tak o zastávku dřív před Alfou - ta prodejna je přímo na zastávce a prostě nejde přehlédnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Když se jede ze Svinova, tak o zastávku dřív před Alfou - ta prodejna je přímo na zastávce a prostě nejde přehlédnout... Díky, za chvíly se tam jedu podívat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 a maji tam neco dobreho? :-) jak to ted presouvali tak meli hovno vyber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Bohužel dnes sem tam moc nepořídil chtěl sem MGS4 nebo Uncharted 2 a ani jedno neměli, tak sem vzal inFamous a Motorstorm, hodl musím toho Metála vzít z UK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Abych se zde taky nahlásil, bratr pořídil PS3 před měsícem, já tenhle měsíc, oba jsme z Orlové, s hrami, zatím bída, ale postupně to snad určitě naroste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 MGS4 je tak skoro pořád. Počkej týden a bude zase. Uncharted 2 totéž. Tyhle dvě hry se tam objevují často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radko11 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Všechny vás zdravím, já jsem z Frýdku psn id Jiri_Radko_78 Mám na vás prosbu, jak někdo bude v bazaru podivejte se mi jestli tam není GH Metallica a cenu. Nespěchá to. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Tady to nějak umřelo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Spíše nikdo neměl cestu kolem a je mu blbé to napsat ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Hrál jsem přes víkend dema a teda HAWX2 je nějak horší než jednička a Kane s Lynchem mne nechytli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Sem s ostravy a ps3 mam od negta a mam tu na vyměnu Orange box.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filip2142 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 platí to pořád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 Jj ty máš zajem o orange box ? Co nabiziš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.