elment Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Starter Disc mají snad prakticky všichni majitelé Move. To tak jedině darovat někomu, kdo už má kamerku. Teoreticky možná bych měl zájem o GTAIV, ale chtěl jsem si původně koupit tu novou kolekci, kde je to včetně těch datadisků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Říjen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2010 Tak se rozmysli a dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Je teď 50% slevová akce na DLC pro Modern Warfare 2 - chce někdo tu moji hru? Pokud nemáte na výměnu, tak za 700Kč. Docela by mne zajímaly hry ze série Ratchet and Clank a Jak and Daxter (i pro PS2 nebo PSP). YaKuZa - z těch tvých věcí asi nic nechci. LBP mám, Killzone mne nechytil (já prostě MP nehraju) a GTAIV si chci koupit tu novou edici s datadisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Koupil jsem si WarHawk - báječná hra. Nechce si někdo dát match? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Dal bych, ale nemám to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef96 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Zdravím není někdo z ostravy,kdo by mi půjčil Buzz:Světový kvíz CZ bez bzučáků????.....jde mi jen o to,abych si tu hru stáhl do své ps3...nabízím finanční odměnu děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef96 Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Zdravímnení někdo z ostravy,kdo by mi půjčil Buzz:Světový kvíz CZ bez bzučáků????.....jde mi jen o to,abych si tu hru stáhl do své ps3...nabízím finanční odměnu děkuji tak není nikdo?? byl bych rád,kdyby se někdo našel..... :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 Nechce někdo vyměnit BBC2 za moje RDR?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Sheva - RDR vyměním za Modern Warfare 2. josef96 - zajdi do bazaru a domluv se, že ti to za 100Kč půjčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Havířov:Tony Hawk Provin Ground a FarCry2,,ted kupuju Bad Company2 a CoD6 Mw2 a GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef96 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 navrhněte,v kterém bazaru jste to viděli?? nebo kde jsou v ostravě nějaké dobré bazary,kde by to šlo.....jinak byl bych radši,kdyby to bylo přimo od nějaké osoby tady s fóra ale jinak díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Bazary - Mariánky na hulváckém kopci, Zábřeh v Kotvě. witaHavr - nechceš ten můj COD6 MW2, co tu pořád nabízím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Mam tu na vyměnu MOH tier 1 edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 On ten MOH asi brzo zaplní bazary. A nový COD taky nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Nbízím na výměnu MoH Tier 1 edice, můžu dodat i doklad i koupi z Xzone a můžem se domluvit i na stáhnutí Online pasu ;) bral bych nejradši new COD:BO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Element: Za kolik? Byla by možná i vyměna??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 witaHavr - pozdě. Už jsem ho vyměnil v bazaru za něco jiného. Nabízel jsem to tu hodně dlouho a nikdo se neozval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Ahoj. Najdu někoho z okolí na půjčování her? Rád bych si půjčil BBC,BBC2,F1 2010.Moje v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Peciss - Štramberk už je docela kousek od Ostravy, ale možná někoho najdeš. Nicméně ti spíše doporučím zajet do Ostravy do bazaru, protože s půjčováním je to tady na fóru nějaké špatné. Jinak já osobně BBC, BBC2 a F1 2010 nevlastním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Nabízím na výměnu MW2, komplet balení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 to tu zas skusim kdyby někdo měl zajem poměnit nějake hry tak napište sem z OV hry v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 halooooooooooo někdo něco na vyměnu hry v podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctefka Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 Sem kousek od Ostravy nevymenil bys BBC 2 za Just cause 2 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
/Sm@jD/ Odesláno Únor 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2011 zdarec jsem z Dětmarovic me hry jsou GT5P, GT5, CoD MW2, motorstorm 1 a 2, rezistenc 1, killzone..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Hraje tu ještě někdo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.