lomax Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Uz jste to zaslechli, ze by mela letos na jare byt uz konecne zpetna kompatibilita pro ps2? Jsou to jen domnenky a mozna spis zbozna prani. Je taky mozne, ze se tim hackem ona emulace konat nebude(ale zase by se zvysil prodej konzoli, to je 100%) - haknuta konzole ps3 s emulaci ps2, tak to by uz hoodne lidi poslalo svoje stary ps2 k ledu... //doufam, ze to tu nelocknete, je to snad misto pro pokec...proto to taky pisu sem na ne do sw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jo to by bylo dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ja nevim, me ta PS2 emulace az tak nechybi :) Jo taky sem si nejdriv PS2 nechal pro "co kdyby" a neprodal ji. Ale po tom co mi doma rok lezela a prasilo se na ni, sem ji prodal :) Ostane PS2 hry sem hral v dobe jejich vydani. Navic novych her, ktere bych chtel na PS3 zkusit je tolik, ze by na ty z PS2 stejne nebyl cas. Tim samozrejme nepopiram to, ze by to byla pekna featura, ale proste mi prijde, ze by se nasly uzitecnejsi veci (treba cross game chat) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 neřekl bych ... sony ještě ps2 něco vydělává jinak zpětná kompatibilita je jedna z věcí kterou by konzole měla mít třeba na xko jsme rád že si můžu zahrát doma 3 + datadisk když to není přímo na xbox ... nebo CS a to ještě i po netu :) no uvidí se jestli sony dostane rozum a dá do ps3 vše co má :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ja nevim, me ta PS2 emulace az tak nechybi :) Jo taky sem si nejdriv PS2 nechal pro "co kdyby" a neprodal ji. Ale po tom co mi doma rok lezela a prasilo se na ni, sem ji prodal :) Ostane PS2 hry sem hral v dobe jejich vydani. Navic novych her, ktere bych chtel na PS3 zkusit je tolik, ze by na ty z PS2 stejne nebyl cas. Tim samozrejme nepopiram to, ze by to byla pekna featura, ale proste mi prijde, ze by se nasly uzitecnejsi veci (treba cross game chat) :) takisto sa pridavam k nazoru....ps2 kapitola je pre mna uzavreta(musim povedat, ze som sa s ps2 hrami naozaj bavil, ale uz sa k nim urcite nebudem vracat)... ps3 ponuka toho naozaj vela, ze by clovek musel byt nezamestnany, aby to vsetko stihal a aj tak by nestihal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 ja bych si rozhodne starsi pecky z ps2 rad zahral hlavne na ps2 byly hry mnohem lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 ja bych si rozhodne starsi pecky z ps2 rad zahralhlavne na ps2 byly hry mnohem lepsi tak to bylo vždycky ... :-) dřív i víc svítilo slunce, melouny měly lepší chuť a pivo bylo levnější ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 Ja nevim, me ta PS2 emulace az tak nechybi :) Jo taky sem si nejdriv PS2 nechal pro "co kdyby" a neprodal ji. Ale po tom co mi doma rok lezela a prasilo se na ni, sem ji prodal :) Ostane PS2 hry sem hral v dobe jejich vydani. Navic novych her, ktere bych chtel na PS3 zkusit je tolik, ze by na ty z PS2 stejne nebyl cas. Tim samozrejme nepopiram to, ze by to byla pekna featura, ale proste mi prijde, ze by se nasly uzitecnejsi veci (treba cross game chat) :) to ja mam 60g verzi, hlučnou....vyměněnou za svou 80gb bez hluku, hned jak a jestliu vubec nějaká kompatibilitab ude, měnim je zpátky....pro mě je ta kompatibilita k nezaplacení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 PS2 pořád nabízí spoustu skvělé zábavy a své 60gb bych se nevzdal za nic na světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.