Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Cus, ja pouzivam IE8cku a obcas mi blbnou stranky - vubec nenajedou. napr. psp.novinky (ikdyz to nemate radi :)), ale treba 5800.cz, proste najednou mi to napise, ze aplikace internet explorer nemuze zobrazit tuto webovou stranku a konec. Za odpoved dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 řešení je Firefox nebo Opera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 řešení je Firefox nebo Opera... a zadny jiny neni ? (me se do nich moc nechce, nemam je rad :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 xDD Myslim si, že FF i Opera je daleko jinde než IE ... já osobně mám nainstalovaný oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 xDD Myslim si, že FF i Opera je daleko jinde než IE ... já osobně mám nainstalovaný oboje 1) uz bych je tam davno mel, ale zvyk sem si na IE, a taky to nechci instalovat, pac se mi snadno zadela comp (registry - pak se pul hodiny startuje) 2) a IE je prej nejzabezpecenejsi prohlizec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Jiný řešení neexistuje. Chyba není u tebe ale v IE. Logické a správné řešení tohoto problému je přechod na jakýkoliv jiný prohlížeč (FF, Opera, Chrome, Netscape atd...). Mimochodem, přechodem zvýšíš i bezpečnost tvého PC. PS: k tomu nejzabezpečnějšímu, to je vtip... je to jeden z nejméně zabezpečenějších prohlížečů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 IE nejzabezpečenější prohlížeč... dobře si mě pobavil... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 no dobre, verim novinky.cz :cheesygrin: a jakej je podle vas CELKOVE NEJLEPSI prohlizec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Ti to píšeme, FF, Opera, Chrome .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 novinky.cz :lol: to hodněvysvětluje... Nejlepší? každýmu padne něco jinýho, ale FF a Opera patří mezi ty nejlepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 okej, dik za rady, neco si vyberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 hele uz sem si nainstaloval ten chrome, ale pise mi to chybu : SORRY ZA DOUBLE POST, DYSTAK TOHLE SMAZTE, NEBO SPOJTE. (jen sem chtel, aby bylo videt, ze sem sem neco napsal a abych nemusel zakladat dalsi topic) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
Cus, ja pouzivam IE8cku a obcas mi blbnou stranky - vubec nenajedou. napr. psp.novinky (ikdyz to nemate radi :)), ale treba 5800.cz, proste najednou mi to napise, ze aplikace internet explorer nemuze zobrazit tuto webovou stranku a konec.
Za odpoved dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.