Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 Cus, ja pouzivam IE8cku a obcas mi blbnou stranky - vubec nenajedou. napr. psp.novinky (ikdyz to nemate radi :)), ale treba 5800.cz, proste najednou mi to napise, ze aplikace internet explorer nemuze zobrazit tuto webovou stranku a konec. Za odpoved dekuju Citovat
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 řešení je Firefox nebo Opera... Citovat
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 řešení je Firefox nebo Opera... a zadny jiny neni ? (me se do nich moc nechce, nemam je rad :)) Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 xDD Myslim si, že FF i Opera je daleko jinde než IE ... já osobně mám nainstalovaný oboje Citovat
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 xDD Myslim si, že FF i Opera je daleko jinde než IE ... já osobně mám nainstalovaný oboje 1) uz bych je tam davno mel, ale zvyk sem si na IE, a taky to nechci instalovat, pac se mi snadno zadela comp (registry - pak se pul hodiny startuje) 2) a IE je prej nejzabezpecenejsi prohlizec... Citovat
0 Ingnition Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 Jiný řešení neexistuje. Chyba není u tebe ale v IE. Logické a správné řešení tohoto problému je přechod na jakýkoliv jiný prohlížeč (FF, Opera, Chrome, Netscape atd...). Mimochodem, přechodem zvýšíš i bezpečnost tvého PC. PS: k tomu nejzabezpečnějšímu, to je vtip... je to jeden z nejméně zabezpečenějších prohlížečů... Citovat
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 IE nejzabezpečenější prohlížeč... dobře si mě pobavil... :) Citovat
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 no dobre, verim novinky.cz :cheesygrin: a jakej je podle vas CELKOVE NEJLEPSI prohlizec ? Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 Ti to píšeme, FF, Opera, Chrome .. Citovat
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 novinky.cz :lol: to hodněvysvětluje... Nejlepší? každýmu padne něco jinýho, ale FF a Opera patří mezi ty nejlepší... Citovat
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 okej, dik za rady, neco si vyberu Citovat
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2010 hele uz sem si nainstaloval ten chrome, ale pise mi to chybu : SORRY ZA DOUBLE POST, DYSTAK TOHLE SMAZTE, NEBO SPOJTE. (jen sem chtel, aby bylo videt, ze sem sem neco napsal a abych nemusel zakladat dalsi topic) Citovat
Otázka
Typan Cz
Cus, ja pouzivam IE8cku a obcas mi blbnou stranky - vubec nenajedou. napr. psp.novinky (ikdyz to nemate radi :)), ale treba 5800.cz, proste najednou mi to napise, ze aplikace internet explorer nemuze zobrazit tuto webovou stranku a konec.
Za odpoved dekuju
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.