Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Dobrý den, hledám někoho zkušeného (s pevnými nervy), někoho kdo má teď čas, aby mi pomohl nahrát do PSP pár pluginů. Odměna bude v crdts. Buď napište sem a vysvětlení dále po ICQ/QIP: 411875549 Nashledanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Jak spustim pluginy? - Obsah stáhnutého souboru nahrajete do ms0:/Seplugins/ (Pokud nemáte, tak vytvořte ručně.) a v recovery menu (jak se do nej dostat, viz. PSP je pomalé) aktivujete.Podrobnosti o pluginech zde Soubory .prx musí být ve složce seplugins. Poté musí být v textacích game.txt, vsh.txt, pops.txt odkaz na umisteni pluginu např.: ms0:/seplugins/soubory.prx (plugin ve složce seplugins se jmenuje soubory) Pak to musíš aktivovat v recovery menu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Já to četl, ale furt mi to nějak nejde...Mám 5.03 GEN-C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michelito91 Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Já to četl, ale furt mi to nějak nejde...Mám 5.03 GEN-C a udelal si vsechno podle toho návodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Pokud máš GEN-C tak stačí za cestu pluginu připsat 1, např: ms0:/seplugins/soubory.prx1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Hej pořád to nejde, do složky seplugins nakopu ty soubory do txťáku vsh dam tu koncovku co jsi mi sem napsal zingu a furt nic. Nemůže to být ChickHenem? Mám 5.01->5.03->5.03 ChickHEN R2->5.03 GEN-C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 nerad se ptám ale aktyvuješ si je vubec vtom PSP ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Tak jinak, nakopíruj to bez tý 1, v menu PSP a zapnutym genem zmáčkni select a aktivuj plugin ... zkus to takhle ;) nerad se ptám ale aktyvuješ si je vubec vtom PSP ?? když tam přidá 1 tak to nemusí aktivovat :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Sorka, ale když někdo napíše aktyvuješ tak je buď retardovanej, nebo si dělá ze mě prdel. JASNĚ, že bych si je chtěl aktivovat, ale nejsou tam! Tak jinak, nakopíruj to bez tý 1, v menu PSP a zapnutym genem zmáčkni select a aktivuj plugin ... zkus to takhle ;)když tam přidá 1 tak to nemusí aktivovat :dozey: Hele, už na tom makáme s Jim Beamem...:D Ale díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Když tam nejsou, tak zadáváš špatnou cestu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 aha nečekaně =) spiš bych poslechnul at tam dopíšeš tu jedničku natom něco bude Když tam nejsou, tak zadáváš špatnou cestu .. a nebo ve WSH menu koukal do špatnej složky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 aha nečekaně =) spiš bych poslechnul at tam dopíšeš tu jedničku natom něco budea nebo ve WSH menu koukal do špatnej složky 1) je to VSH menu 2)pluginy jsou v RECOVERY menu ontopic: zkontroluj si ty textaky, do kterejch davas ty cesty souboru, a jestli ty cesty odpovidaj tomu, kde ty PRX soubory mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 pardon polepšim se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Už tam ten plugin mám, ale když ho zapnu tak nic. Je to plugin dayviwer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Už tam ten plugin mám, ale když ho zapnu tak nic. Je to plugin dayviwer... a mas tam i ten dalsi textovej soubor, kterej urcuje, jestli tam budes mit den, mesic atd ? (dayviewer_config.txt nebo tak nejak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Mám tam dayviewer.prx, dayviewer_config a vsh.txt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 odznova: slozka je seplugins, je na rootu karty, cesta k souboru souhlasi s cestou ve vsh.txt, za tou cestou je cislo 1. a zkusil si restartovat PSP ? (vypnout natvrdo, potom nahodit ChickHEN a potom GEN) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 ja jen jestlibych se dotoho mohl přimíchat a zeptatse odkud si to stahl žebych si to taky skusil =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Pošlu ti PM, ať nedělám reklamu. odznova: slozka je seplugins, je na rootu karty, cesta k souboru souhlasi s cestou ve vsh.txt, za tou cestou je cislo 1.a zkusil si restartovat PSP ? (vypnout natvrdo, potom nahodit ChickHEN a potom GEN) Jdu to skusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 umě to funguje ale ja mam Gen D2 PSP FAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 umě to funguje ale ja mam Gen D2 PSP FAT me to fungovalo na vsech predchozich 5.50 GENech i na 5.03 GENech, takze podle me je chyba mezi zidli a klavesnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Sorka, ale mě se ještě nespustil chickhen :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 25, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Když nemáš chickhen tak se nediv, že ti nejdou pluginy .. potom ještě nahoď GEN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Já ho předtím měl, ale teď mi typan řekl, že mám udělat tvrdej restart a od té doby se snažím nahodit chickhen :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ridick-cz Odesláno Leden 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 a ty nemaš nějakyho kamoše co by ti to vysvětlil třeba veškole nbo tak mě osobně to třeba všechno učil Pigi 96 neříkám že su vtom machr ale je lepší to vydět a slišet než furt jen číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Leden 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2010 Mě už by to možná šlo, ale nechce se mi nahodit CHICKHEN! Teď to tu píšu...:D Jdu si lehnout bolí mě hlava, zítra vám se napíšu jak to dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Crashíčeq
Dobrý den,
hledám někoho zkušeného (s pevnými nervy), někoho kdo má teď čas, aby mi pomohl nahrát do PSP pár pluginů. Odměna bude v crdts. Buď napište sem a vysvětlení dále po ICQ/QIP: 411875549
Nashledanou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
35 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts